spa arken _2016-

Påsken närmar sig och min man och jag har börjat fundera på vad vi ska hitta på. Vi har inga direkta traditioner runt påskhelgen mer än att påskharen gömmer lite ägg i trädgården som vi alla letar efter..

Ska vi bjuda hem folk, röja i trädgården, krypa upp i soffan och sträcktitta på serier, ta oss iväg till något museum eller kanske helt enkelt åka bort? På spa…

spa arken _2016-1150

Det skulle Du också kunna tänka dig, eller hur? Hotellvistelse, god mat och en skön spaupplevelse?

krickelinP1_0126

I samarbete med Arken Hotel & Art Garden Spa har jag nu fixat ihop en liten tävling samt ett riktigt bra erbjudande till alla mina läsare.
Som en fin påskpresent till er som inte har några planer för hela påskhelgen ännu.

spa arken _2016-1181

Inte så tokigt att ligga i varma källor och vila blicken på denna vyn. Det finns också varma källor utomhus och nu när fåglarna kommit igång med sin skönsång så är det rätt flott att ligga där och slappna av i ljumma vårvindar.

spa arken _2016-1191

Eller mysa vid någon av eldplatserna. Här är allt väldigt vackert och genomtänkt vill jag lova. Jag är ju här titt som tätt eftersom jag bloggar och fotar för hotellet.

spa arken _2016-6398

Den här smoothien är förresten väldigt god. I den är det fryst banan, hallon, rödbeta och soyamjölk.

spa arken _2016-1197

Här är det stort fokus på växter och konst. Skulle verkligen vilja lägga vantarna på hotellets pelargonsamling.

spa arken _2016-1198

Det finns både mörkerterapirum, ljusterapirum, aktivitetsrum, flera olika sorters bastur och bad, sköna fotbad med härlig utsikt och flera olika avslappningsytor.

spa arken _2016-1202

Visst är de här fotbaden vackra? Gjorda av en keramiker som håller till i Varbergs hamn.

spa arken _2016-3154

Utomhusytorna är minst lika härliga.

spa arken _2016-6963

Något som jag är väldigt stolt över och alltid pratar mig varm över är engagemanget i köket. De serverar fantastiskt god mat här. Frukost, lunch, fika och middag.

spa arken _2016-6391

Det går lätt och snabbt att åka till Arken Hotel & Art Garden Spa, bara 15 minuter från centrala Göteborg och hotellet ligger i hamninloppet och mitt bland vackra klippor och med fantastisk utsikt.

Så nu kära vänner. Någon av er har nu möjlighet att fira in påsken med en vän på en av mina favoritplatser på västkusten.
Lämna en kommentar här innan söndag kl 24 med ett av dina bästa utflyktstips under påskhelgen för att delta. En utsedd jury kommer sedan att välja ett av tipsen, vinnaren kontaktas via mail under måndag den 21e.

Vinnaren får en övernattning med frukost för två, entré till Art Garden Spa samt en 3-rätters middag. Ankomst fredag den 25e mars.

Erbjudande! Alla kan ju inte vinna hur mycket jag än unnar er alla att dra iväg på spaweekend. Därför har jag fixat 20% rabatt på samma paket om du uppger rabattkod “krickelin” vid bokning. 

Ps. Under delar av påsklovet är också barn välkomna till spa mellan kl. 9-14. Läs mer om tider osv här.

Detta inlägg publiceras i samarbete med Arken Hotel & Art Garden Spa.