Tävling – Vinn spapaket för hela familjen på Art Garden Spa

barn-.arken_MG_1615

I samarbete med Arken Hotel & Art Garden Spa anordnar jag nu en tävling för våra läsare här på Lovely Life. Alla älskar spa! Så är det bara. Eller hur? Det är klart att du vill vinna det för just er familj.

utomhuspool_P1_9370
Under sommaren öppnar Art Garden Spa upp dörrarna för hela familjen och låter dig ta med barnen in till denna förtrollande värld. För barn behöver också avkoppling. Mina egna barn älskar att besöka detta stället och jag har redan planerat in ett eller två besök här i sommar. Ett besök med barn och ett utan…

barn-art-garden-2014-(4-av-4)

Ett nytt koncept lanseras här i dagarna och hotellet är rustat för både skön avkoppling på spa och massa annat skoj på anläggningen. Art Garden Spa Family Edition sträcker sig genom hela sommaren och fyra paket som passar alla familjer är skapade – kika på utbudet här.

barn-art-garden-KL-1607

Pingis, biljard, godisautomat, filmvisning, pysselhörna och fullt utrustat lekrum för springiga små. Köket har skapat en grillbuffé för barnen där de beställer själva och det ingår glassbar efter maten. Skoj, gott och spännande alltså!

barn-art-garden-2014-(1-av-1)

Olika prisvärda behandlingar är framtagna för barn och Yoga pass där instruktörerna använder sig av djurriket har skapats.

barn-art-garden-KL-1714

Naturen ute på Arendal, där hotellet ligger, är helt fantastisk och det är skönt att bara vara ute på varma klippor och lata sig i solen och sällskapet. Närheten till Göteborg City är också väldigt praktisk, där har man som familj tillgång till storstadens utbud och kan besöka Liseberg för att sedan komma till hotellet och dess avslappnade miljöer.

arken natur-2632

barn-art-garden-2014-(12-av-7) Jag var där och fotade några barn under påsklovet och de hade det riktigt gott här i orangeriet.

dammen-art-garden_P1_0199

Vinsten är Familjepaketet med övernattning, middag, frukost  och spa för familjen. För att vara med i tävlingen så svarar du på dessa två frågor i kommentarsfältet och håller sedan tummarna för att det är ni som får besöka hotellet denna sommar…

1. Vad heter behandlingarna som skapats för barnen på Art Garden Spa?
2.Vad tror du att barn uppskattar mest med en sådan här hotellupplevelse?

Lycka till nu!!

Tävlingen avslutas  måndag 24 juni och vinnaren publiceras på Krickelin. Priset gäller två vuxna och 1-3 barn sommaren 2014. Vinnaren utses av en jury på fyra anställda från hotellet och ev vinstskatt betalas vinnaren. Beslutet kan ej överklagas.