teal on Mir

fglmir_Kristin_lagerqvist-2287

Mir hälsade ju på.

fglmir_Kristin_lagerqvist-2

Vi skulle prata om ett nytt fraktsamarbete, ta kort på klänning i färgen teal och testa andra nyheter vi har på gång i vår butik.

fglmir_Kristin_lagerqvist-2329

Vi fotade lite smycken för ett mailutskick och så målade hon naglarna… lite så är det, allt på samma gång. Det blir oftast bäst då ju.

fglmir_Kristin_lagerqvist-2308

Miranda Rebecca hade köpt massa ranunkler för att pigga upp mig.

fglmir_Kristin_lagerqvist-2292

Detta är nog min favoritfärg just nu. Lite blågrön sådär.

fglmir_Kristin_lagerqvist-2-2

Och du. Det där printet jag tänkte ge till en vän på Instagram har lockat till hela 180 kommentarer med motiveringar. Svindlande engagemang och jag meddelar via Instagram vem jag kommer skicka den till. Möjligt att samma motiv dyker upp i mindre format i min egna lilla printshop som öppnas under våren. håll utkik!