fynd_Kristin_lagerqvist-2956

Jag går nästan aldrig på loppis längre tyvärr. Det som förr var ett trevligt helgnöje har nu mest bara runnit ut i sanden….
Jag tror jag har lite för mycket prylar och blivit lite mätt på det hela liksom. Men det senaste har jag slunkit in för att kolla efter ramar. Och denna lördagen fick även denna lilla silverfågel följa med hem för en guldpeng.

fynd_Kristin_lagerqvist-2958

En ny guldram. Denna gång behåller jag motivet också för det är vår vackra huvudstad. Jättefin tavla som får flytta in i biblioteket. Eller på kontoret om man nu hellre vill kalla det så.. beror på dagshumöret kanske 😉

fynd_Kristin_lagerqvist-2961

De där tulpanerna jag fick med mig hem från förra veckans workshop är vackrare än någonsin och de här pionliknande är helt fantastiska. Hette de Viking?
Helt klart är det i alla fall att det är fint att blanda upp både kulörer och sorter. Nu är det jag som stoppar ner tulpanlökar i trädgården i år.

fynd_Kristin_lagerqvist-2962

Jag ska iväg för att jobba med vår bok strax och nu sitter jag och jobbar febrilt med att skicka filer hit och dit från soffläge med både kaffe och te. Väldigt skön kontorsplats med spinnande katt i knät. Ha en fin dag nu.