Oj oj, vilket långsamt tempo jag har. Minns inte då jag saktade ner så här sist men både kropp och sinne har välkomnat detta med öppna armar.
Väldigt skönt!

Imorgon är det jobb på agendan igen dock – vi ska inventera hela vårt lager och så ska jag få ut de sista fakturorna för i år samt fixa med annat pappersjobb. Det blir bra.

Att ligga i sängen och titta på serier måste ju vara ett av jullovets härligaste grejer. Notera hur många kaffekoppar jag har på mitt lilla nattygsbord.

Frågade på Instagram efter bra serier och fick en mängd förslag. Du kan se dem alla här.
Jag skulle vilja tipsa om “Systrar, 1968” på Svt. Och så skulle jag vilja be dig lyssna på Katarina Wennstams vinterprat. De senaste poddarna Billgren & Wood har spelat in är också riktigt bra.

Fast jag latar mig inte bara. haha!
Idag slängde jag ut granen, städade nedervåningen, tränade med min bästis och fixade all källsortering. Tänk vad mycket man hinner då man lägger jobbet åt sidan ett slag.

Nu ska jag somna i tid  så jag kan vara på topp inför inventering och stundande helgplaner.

Kommentarer till “Tips på bra serier och skön vila

  1. Låter superhärligt. Har också fina dagar men tycker inte riktigt att vi får till det där lata, ”härliga dagar i sängen tittandes på serier” (våra barn är för små). Men allt har sin tid, sådana dagar kommer åter. Skönt att du njuter av ledigheten, väl unt. Kram och tack för världens finaste blogg

Kommentarer stängda