Idag har jag ett toppentips på tjusigt blommig klänning. En gullig kund kom in i butiken i lördags med den på och jag föll som en fura – ja, rea på HM just nu sa hon och jag gick direkt och köpte skönheten för 150 pix och gick helt emot mitt egna löfte om att skippa impulsköpen. Så fin ju!
Den är dock inte nedsatt i pris på nätet men du finner den här.

Här blev det vabb idag. Oftast är det jag som åker på detta då jag är frilans och kan kasta om i mitt schema men idag stannade pappa hemma.

Jag hade massa jobba att göra med bilder och hos FGL – samt att halva dagen skulle jag ägna åt att åka till denna begåvade tjej i Borås. Anna Lidström aka @anotherblog som tagit hem utmärkelsen Sveriges Second Hand Profil 2018. Grattis Anna!

Det började dock med att jag skjutsade runt min äldsta på två olika möten och satt i bilen på parkeringar med näsan i datorn och försökte hålla bilen varm mellan körningarna… jaja, vad gör man inte för att hålla dem nöjda, hahaha…

Sedan var jag på plats här och kunde jobba undan.

Kaffe och en selfie först.

Efter lunch trotsade jag snökaoset och begav mig till Borås och Anna.  Så himla fin tjej!

Vet dock knappt vad jag har för bilder på minneskortet då vi båda var helt uppsnurrade för att vi fick dra upp min bil med hjälp av grannen efter jag kört fast den i snön. Sedan har vi lite liknande personligheter och bara pratar runt supersnabbt om allt och inget – om disc-analyser, kimonos, inredning, Tokyo och mycket annat…
Kolla så fina kimonos Anna sytt av olika scarfs förresten.

Nu ska jag redigera bilder som ska skickas för leverans och sedan stupa i säng.
Tusen tack för alla synpunkter på den nya bloggen. Nu tror jag att jag att jag fått till allt.
Kram och tack också för varm länkkärlek från mina bloggande kollegor.

Kommentarer till “Tips på klänning & semlor i Borås.

  1. Valdigt bra med hjärtat att klicka pa om man inte har något vettigt att saga, men man vill lamna ett litet hjärta att man varit har och last. (Ursakta amerikansk dator utan svenska bokstäver. Datorn ar förvirrad. Den oversatter vissa ord bara.)

    1. Tack så mycket! Mycket sjuka ungar nu denna månaden…. bara att gilla läget och köpa hem mer glass.

Kommentarer stängda