Åh, vad trist det var att hoppa in i bilen och lämna Palm Springs. Vi tog en liten sväng runt om i staden innan vi drog ut på motorvägen igen.

“Kolla! Där är den orangea dörren på fotot jag sparade ner på Pinterest häromdagen!” utbrast Miranda och sprang fram för att bli förevigad framför den. Du måste kolla in våra stories på Instagram från dessa dagar. Galet roliga klipp om hur det kan se ut när vi fotar.

Jag fann en dröm till salu på en av gatorna.

Alltså – så flott. Kan se mig själv dra runt med ungarna och deras skateboards runt om i Sverige under sommaren. På kvällarna stannar vi och grillar på någon strand i solnedgången och sedan kurar vi ihop där bak och snusar gott för att sedan börja om med ny destination som mål dagen efter.

Ska genast leta efter liknande på Blocket. På vägen mellan Palm Springs och Los Angeles lyssnade vi på riktigt bra poddar om ADHD. Sofia har jättemycket kunskap i ämnet och vi har suttit och pratat fram och tillbaka, utbytt erfarenheter, idéer och tankar kring denna neuropsykiatriska funktionsnedsättningen.
Lyssna till exempel på Sinnesjukt’s avsnitt med Georgios Karpathakis från Underbara ADHD.

Idag vaknade vi här – på the Line i Koreatown. Ett hotell mitt i stan som känns hur bra som helst.

Jag har smugit ner till restaurangen för att fota och jobba lite innan Miranda kommer för frukost.
Men tji fick jag, så fort jag plockade upp kameran så bad de mig att inte fota med annat än mobilkamera. Deras policy.
Så synd. För detta är verkligen ett coolt ställe.

Commissary -Ett stort växthus fullt med hängande amplar i taket och mängder av gröna växter. Grymt snygg inredning (kolla stolarna!) , kalasfin bar och en väldigt humoristisk val av porslin, bestick och glas. Har faktiskt knäppt några bilder med mobilen som jag ska redigera och så ska jag försöka få ihop ett inlägg för att visa.

Men nu – först frukost och sedan en Uber till Abbot Kinney.

Uppdatering – Äntligen, nu är Mirandarebecca.com publicerad. Klicka dig in hos denna galet fina tjej och hälsa henne välkommen till bloggvärlden.

Kommentarer till “Touch Down Koreatown

 1. Ååååhhhhhh bara älskar skjortan i blått med röda ränder……älskar älskar älskar. Och vilken ljuvlig trip ni gör, så kul att följa. Kram

  1. Visst är våra Miami-skjortor fina. Kommer i fyra färgställningar. 🙂 kram K

 2. klart Du och Ni måste ha en sån’..!

  nu. ännu en kopp kaffe och hälsa på hos
  miranda rebecca.

  tack än en gång før Er generositet i
  att ta oss med..! KRAM

  1. Tack för att du följer och lämnar avtryck. Blir alltid så varm i magen när jag ser att du hälsar på. Såg att du fotat reportage för Residence hos Sara, ska köpa så fort mina tassar når sverige… kram K

 3. Min son har en exakt sådan leksaksbuss.
  En sån buss hade ju varit perfekt som road trip- fordon. Slå till på en sån när du får chansen!

  1. Ja, vad roligt! Avis på din kille. Hoppas han får många härliga stunder med sin buss under 2018 🙂 kram

Kommentarer stängda