gardening_kristin lagerqvist-3082

I morses ringde klockan redan 05.35,  jag hade bestämt mig för att slippa stressen. Min man var uppe ännu tidigare för att passa ett flyg och att vissa morgnar ger mig ibland blodsmak i munnen då jag cyklar sista sträckan till jobbet för att stämpla in. Detta skulle inte var en sådan bestämde jag redan när jag somnade igår.

Gårdagens plockade liljekonvalj och ett miniprint som jag tiggde till mig av Jennie efter vår lilla skogspromenad igår. Jag tänker att det är en Krickelin- bandit. Eller hur? Man kan köpa en hel samling med miniprints av Jennie här. Och andra tjusigheter också för den delen.

gardening_kristin lagerqvist-3083Jag var ute i så god tid så jag tog mitt te och strosade ut i den  regnvåta trädgården.gardening_kristin lagerqvist-3084 gardening_kristin lagerqvist-3086Ute i växthuset var det extra stilla. Skönt, Den lilla kakelplattan köpte jag i Istanbul.gardening_kristin lagerqvist-3155Efter morgonstyr så begav jag mig till Göteborg med min kollega Carolina. Vi jobbade först inne i City och sedan begav vi oss ut till Arendal och Arken Hotel & Art Garden Spa. Där spanade vi in den nybyggda verandan som är inbyggd mellan klippor, damm och vacker natur.gardening_kristin lagerqvist-3157En köksträdgård var anlagd nedanför och jag blev riktigt inspirerad.gardening_kristin lagerqvist-3162 gardening_kristin lagerqvist-3179

Jag frågade trädgårdsmästaren snällt om jag fick ta några sticklingar och han hade redan förberett en hel hink med väldoftande sådana. Lyllos mig!  Igår var jag dessutom förbi Lisa Burenius och hämtade mig ett fång sticklingar där också. Nu doftar det Westerlund både ute och inne.gardening_kristin lagerqvist-3181Under kvällen nådde solen Varberg och jag fortsatte med trädgårdsbestyr hemma.