helg_Lagerqvist-6772

Jag har ett par dygn för mig själv då den andra delen av familjen gör säsongens sista helg i Sälen. Egentligen hade jag hoppats på lite kvalitetstid med min 17-åring men att hänga med mig en helg var inte högt upp på hans önskelista om man säger så…

Så då tänkte jag att jag skulle proppa dagarna fulla med bokföring, träning, städning, promenader, korrläsning, packning av varor, plantering… måla en garderob och en korridor…Faktum är att det är så snurrigt där inne av all lyxig tid jag får spendera hur jag vill så jag får absolut inget gjort. Jag börjar dock med massa saker… suck.

helg_Lagerqvist-6794

Jag var på loppis och köpte fina gamla tavlor till sovrummet.

helg_Lagerqvist-6789

Där fann jag också dessa supertjusiga lampor som jag inte har en aning om vart jag ska ha dem. Men de var alldeles för fina för att inte få följa med. Superdumt köp såklart.

helg_Lagerqvist-6775

Sedan var jag i källaren för att leta efter fler tavlor och då fann jag farfars gamla Nancy-tavlor lutade mot väggen. Var tvungen att plocka upp dem och kika på hur de blev i vardagsrummet. Lite jobbigt med rött i inredning ibland tycker jag… men de är ju himla fina.

helg_Lagerqvist-6777

Och så köpte jag denna. Kom sedan på att jag inte vågar hänga upp den utan hjälp för jag är ju av det slarviga slaget. Och vad ska jag plantera där i? Ha massa vildplockad hundkex där i om ett slag kanske…?

helg_Lagerqvist-6779

Här är en liten tjuvtvitt på den nya tapeten vi satt upp i hall och trappuppgång. Så här ser det ut när man stiger upp på övervåningen. Mer bilder kommer en annan dag men om någon undrar så är det Seraphina.

helg_Lagerqvist-6783

Printet som inte ens hunnit få en ram har fått flytta ut ur sovrummet och ner i köket. Guldram? Träram? Här är en annan favorittapet förresten.

Så just nu har jag börjat måla en garderob, fyllt hela badkaret med växter, börjat möblera om i sovrum och Igors rum,druckit bubbel med Jennie, ätit mycket ägg och nötter, köpt blommor på torget, packat massor av print och klänningar och snurrat runt helt förvirrad.

helg_Lagerqvist-6780

Och ja. Jag har suttit med näsan ner i den här boken också och gjort anteckningar för ändringar.

Dags att ta mig i kragen tror jag allt. Cykla ner till havet med en kaffe och en god kardemummabulle, kanske ta ett dopp för att rensa tankarna lite. Sedan får vi se om det blir mer jobb eller om jag bara sänker axlarna en aning och njuter av att umgås med mig själv ett slag i trädgården med händerna långt ner i planteringslådorna…