Uppdatering från Frankrike.
Snickaren har varit där och kaklat i vårt kök. Blir så himla stolt över mig själv som åkte runt på olika byggvaruhus och köpte både kakel, blandare och diskho helt själv med hjälp av min knackiga franska. Kul att se det på plats!

 

Jag fann ingen bra bänkskiva till köket så vi beslutade att kakla in den gamla laminatskivan som redan var på plats. Så nu är både bänkskiva och halva väggen i samma kakel. Någoon gång i framtiden kommer vi kanske lägga microcement på golvet men vi ska se om det känns bra att ha kvar dessa golvplattor först.

Nu ska lister eller hyllor upp här också. Längtar tillbaka!

Denna veckan är galen och jag är begravd i arbete men helt utan energi. Känner mig nästan sjuk av trötthet.
Jag är så trött så jag vill bara lägga mig ner på golvet och sova stundtals. Tittar på klockan vid 17 och hoppas den är 20  så jag får gå och lägga mig snart. Min man är bortrest i jobb, barn och hund ska roddas samtidigt och jag vet i sjutton hur jag ska ta mig igenom den här veckan helt ärligt.
Jag korrar och bollar texter fram och tillbaka till redaktören, jobbar med ny lansering, gör om i butiken… ja, allt detta berättade jag nog för er igår. Så jag sätter punkt här nu, ska kissa hund och krypa ner i sängen och prata om Vasatiden med lillebror.

Titta in imorgon förresten – då kör vi nästa bok i vår Bokcirkel.

Kommentarer till “Uppdatering från köket i Frankrike

  1. Tips från mig som växte upp med en ensamstående mamma som periodvis hade mycket jobb: ge barnen ansvar för matlagning, rasta hunden och tvätten denna vecka.

    (Vi fixade mat till familjen varannan fredag från 12 och 10 års ålder, skötte tvätt som 14-åring när mamma låg sjuk etc. Det funkar bara om alla hjälper till. Och så kan man ta hand om sig själv den dagen man flyttar hemifrån.)

Kommentarer stängda