Den här veckan alltså. Phu. Alla mina svagheter har slängts fram på bordet och jag har nästan fått kisa för att ta mig igenom all elände. Kan tänka mig att bristen på träning under det senaste två veckorna gjort det ännu rörigare för mig. Får svårt att sortera tankarna, blir lätt ledsen och känner mig värdelös.

Oflyt. På fredagen försökte jag i alla fall att vända fören åt rätt håll och fotade morgonen i trädgården. En regnbåge fick trösta ledsamt hjärta.

Sedan gick vi på promenad i regnet. Boris tyckte det var en dålig idé att jag skulle ta ett dopp…

Men se. Det klarnade upp precis när jag kom upp ur vattnet och det vet ju alla – kalla dopp i havet gör underverk för humöret.

September är en favorit.

Sedan mötte jag upp Mir för att jobba. Vår lokal är nu målad och vi inväntar fönster och dörrar som ska på plats nästa vecka. Det kommer bli ett fantastiskt ljusinsläpp.

Vår lokal kommer vara maxat med kreativitet. Här kommer vi packa alla varor, ta emot kunder, ha möten, fotografera, jobba med våra sociala kanaler och kanske till och med ha föreläsningar och roliga events då och då. Det finns så mycket idéer och väldigt få begränsningar för oss.

Jag hade klätt mig i rött. Det brukar jag göra när jag är deppig för jag blir på lite bättre humör av färgen.

Resten av dagen packade Mir upp flera hundra klänningar med en del nya färgställningar som behövde fotas. Jag jobbade med utskick, hemsida och inbjudan till vår lansering.

Nu ska jag cykla till torget och köpa mig en fin bukett höstblommor och ett par röda brallor. Nu vänder det.