Länge sedan jag gjorde ett inlägg för “vackrast just nu”. Inte sant? På tiden alltså…

Just nu plöjer jag serien Peaky Blinders på Netflix och längtar till varje kväll då jag lagt barnen, jobbat en stund och kryper ner med ett avsnitt innan jag slocknar. Så vacker scenografi i serien.

Sofia på Mokkasin är äntligen på väg att slå upp en printshop. Så spännande!! Jag har ju ett par favoriter som jag såklart ska tipsa om så fort hon lanserar butiken.

Dagen då de fotade ovan vackra print så tog de en hel serie med tjusiga foton. Faller för Nomis fina jacka – undrar om den finns kvar på Lindex..? I så fall ska jag se om jag får plats i deras största barnstorlek. 😉
Annars är ju den här fin.

Supercoola Babba Canales. Ingen har väl missat hennes vackra bröllopsbilder som publicerats hos Vogue under oktober. Samma månad lanserade också Lindex en superfin kollektion med samma tjej.
Heja Babba! En sådan stor inspiration både då det gäller entreprenörskap och stil.

Åh! Imorgon är det ju dags för lanseringen av den hypade Erdem kollektionen för HM. Tror du man hinner lägga vantarna på dessa örhängen?

Detta fina ska i alla fall klickas hem. Ett samarbete mellan min vän Malin Persson och Lite Kalabalik.  Så fina och så bra – för 20 procent kostnaden går oavkortat till SOS barnbyar.

Har du inte sett att Johanna Bradford’s  fina lägenhet är till salu förresten? Även om du inte går i köptankar så kan du ju klicka dig in för en stor dos inredningsinspiration.

Karoline de la Concha har lanserat en ny snygg hemsida. Älskar hennes stil, härliga inställning,  hennes butik och de bilder hon tar. En sann stilguru!
Ska jag iväg någonstans och inte riktigt vet vad jag bör klä mig i så messar jag Karoline. Så hjälpsam och gullig!

Vem inspireras inte av detta liksom. En dröm!

En vacker sensommardag med team FGL. Mir och jag var ute på Subbe Fyr och fikade och allt dokumenterades fint av vår vän Sofia Draco. 

Sofia Draco har förresten precis släppt en helt fantastisk singel som har gått varm i mina lurar den sista veckan. Vilken talang!