Våra sista äpplen använder vi om morgnarna då vi pressar juice. Den bli alldeles kall då frukten har legat i daggen på gräsmattan under natten och det är nästan så att frosten bitit tag i dem.

Jag kan fortfarande plocka in mynta och några sena sommarblommor. Njuter för fullt av att ha mina egna rosor i vasen på matbordet den sista oktober.
Undrar om vi hinner vinterstäda trädgården innan första snön lägger sig över Varberg.

Och titta. Några rosenskäror klarar också kylan.

Vi ska åka till Helsingborg i några dagar och ha höstmys tillsammans. Ser fram emot att få boa in mig i ett hotellrum med mina killar och strosa ner till lagad frukost varje morgon. Och i Helsingborg finns det riktigt mycket roligt för barnfamiljer att uppleva. Återkommer med ett helt inlägg om vad vi hittat på.

Boris får stanna hemma med mina svärföräldrar. Lyxigt för honom.

Kommentarer till “Våra sista äpplen

Kommentarer stängda