2fee9ed29ab91598702f26a441fa4127

Söndag och dags för mig att posta veckans “vackrast just nu”-inlägg. Först ut är en fantastisk rottingsoffa från Artilleriet som hemskt gärna får flytta in hos mig. Eller ut hos mig kanske är mer korrekt…
Har redan möblerat vårt växthus i huvudet men har liksom inte ens börjat bygga något än. Inte ens tagit kontakt med snickare faktiskt. Smått otroligt om vi får till det i år alltså…

os3-731x1024

Liksom många andra så älskar jag den vackra kärlekshistorien mellan Svea Berlie och Jenny Rey som presenteras på & Others Stories just nu.

31335982-origpic-ec5198

Le kiosk har februaris vackraste krukor. Passar överallt.

Hanna_stefansson_dressing_like_a_kid_3

Älskar allt Hanna gör. Denna veckan har hon klätt sig som en isprinsessa och jag känner igen det där i att klä sig efter dagsformen och humöret…

tumblr_ngfd6dzXWq1s5ooebo1_1280

Via Volang fann jag veckans vackraste tumblr. Tack och bock.

ord 5

försöker. livet ibland alltså. så vackert, fult och skört på samma gång.

siv_Kristin_lagerqvist-1617

Men veckans absolut vackraste var nog Siv och anemonerna. Kors vad det gillades i min feed på Instgram. Det är något med kattungar och vårblomster alltså. Kombinationen är faktiskt klockren. Fin söndag till dig nu.