bedroom2_Kristin_lagerqvist-1783

Både igår och idag lekte solen i vårt sovrum. Skuggspelet på väggarna är verkligen helt fantastiskt.

bedroom2_Kristin_lagerqvist--3

Sovrum är ganska trist och tråkigt att inreda tycker jag. Jag tröttnar så fort på mina val i just sovrum och funderar ofta på om jag bara ska skicka iväg alltihop och göra det lite mer Pella Hedeby-aktigt. Tycker verkligen om hennes stil men det landar alltid i att jag väljer färg eller mönster ändå…

bedroom2_Kristin_lagerqvist-1777

Just nu använder vi fönstret som sänggavel och det ger en härlig rymd i rummet. Och man längtar ju ihjäl sig efter ljuset just nu så jag njuter av att vakna i gryningsljuset under tidiga morgnar.

bedroom2_Kristin_lagerqvist-1804

bedroom2_Kristin_lagerqvist--2

Min morfars far snickrade ihop den här hyllan för hundra år sedan. Den bor numer i vårt sovrum och förvarar både böcker, smycken och gröna växter.

bedroom2_Kristin_lagerqvist-1782

Handkräm är viktigt att ha nära sängen tycker jag. Den här doftar gott av gröna tomater.

bedroom2_Kristin_lagerqvist-1768

Vi satte upp en grön tapet från Boråstapeter som heter Linen. Den har en viss struktur i sig och ger ett liv i väggarna med mjuka skuggor. Vi har en grå heltäckningsmatta som är skön att tassa runt på med bara fötter och så har vi gröna linnelakanen från Merci. Grönt är behagligt i sovrum tycker jag.
Jag beställde flera stycken underbart vackra prints från Lisa Love men har tyvärr inte fixat ramar än. Men jag kunde ändå inte hålla mig från att få upp en del på väggarna…. Denna heter Tystnad och är min favorit.
Klänningen är gammal som gatan.

bedroom2_Kristin_lagerqvist-1778

Några rangliga Dr Westerlund växer i sovrummet och ska alldeles strax klippas till och planteras om.

bedroom2_Kristin_lagerqvist-1790

Och senare. Titta så magiskt vackert det är med kvällssolen innan skymning då himlen färgas purpur.

Denna helg går sannerligen i stillhetens tecken och vi har tagit tillvara på de soliga dagarna ute i trädgård och vid havet med fika och mys. Jag och Igor fann också de första små snödropparna i rabatten idag. tack för det.