vackrast_Kristin_lagerqvist-2900

Jag kör “Vackrast just nu” på lördagen istället här för imorgon kommer en mysig liten intervju. Och klart vackrast denna vecka var såklart alla vackra blomsterkronor vi skapade.

vackrast

Mer blommor. Via länk hos Babes in Boyland ramlade jag in hos Swallows & Damsons som jag säkert inte besökt på ett år. Tusan vad vackert. Gå in och kika du också!

vackrast just nu 2

Pinterest fann jag detta foto som påminde mig om att vi har vackra Blueprints på vårt hus vi nu bor i. Självklart ska de ramas in och hängas upp på väggen i biblioteket.

vackrast_Kristin_lagerqvist-2469

När jag fotade detta “hemma hos”-reportaget hos Johanna Bradford denna vecka så tipsade hon mig om att köpa en sådan här jasmin. Så nu har jag också en fantastiskt vacker klängväxt här hemma i fönstret som blommar och doftar ljuvligt.

vackrastjust nu

Jag avslutar med att länka in till en suverän intervju med en av min favorittjejer. Hanna Stefansson inspirerar dagligen och är klok som en bok, Älskar att hon bjussar på så mycket glädje, blir verkligen peppad av att följa henne.