Jag har samlat på mig lite inspiration som jag mer än gärna delar med mig av.

Hela veckan har jag vaknat upp till en “bad hair day” och skulle behöva pimpa håret lite. Dessa söta bär Elsa Billgren i sitt hår och jag ska bege mig ut på loppis och leta efter egna.

Eller en rosett kanske. Som Hanna Stefansson. Den här från Karoline var det många som köpte i fjol och jag får nog tänka ett varv till och investera i en egen.

Men alltså! Den här vasen väcker sådant habegär hos mig så det är inte sant. Såg den på Instagram men slog tyvärr inte till med en gång.
Fint att en av mina favoriter, Johanna Bradford, knep det sista exemplaret hos Artilleriet så får man i alla fall spana på vasen i hennes vackra miljöer.

Sofia på Mokkasin har köpt vackraste klänningen att bära på helgens kreativa marknad, Kustfolk. Wow! Hon kommer vara som en karamell och alldeles strålande vacker.  Sofia bor öven hos mig under helgen och jag ser fram emot lite härligt fredagsmys och uppladdning med henne imorgon.

En annan som har förberett sig väl inför Kustfolk med strålande nyheter är Lisa Burenius. Stay soft.
Något vi alla behöver en stor dos av tänker jag och kommer älska mina nya tishor jag bestämt mig för att köpa.

Bra samarbeten. Vi älskar dem!
Varbergsbaserade LA:Bruket har precis lanserat ett samarbete med artisten Fredrik Folkestad. With the tide.
Klok, lugn och inspirerande intervju om hur Fredrik gör reträtt några gånger om året till den svenska kusten och har sin inspelningsstudio på den lilla ön Musön, strax utanför Fjällbacka. Avskilt, vackert och rofyllt.

Musikvideon som spelats in där strax utanför Ingrid Bergmans stuga är fantastiskt stämningsfull. Den får sätta soundtracket till denna torsdag. Jag väntar besök av denna tjej så jag får nog hoppa ur nattlinnet och sätta på en kanna kaffe…
Fin dag till dig.