Detta inlägg innehåller affiliatelänkar

Villhöver. Behöver ingenting men om så skulle vara fallet så hade jag passat på just nu. Investera i ett mjukt plagg i bra kvalité, en klassisk blus som håller en livstid och en vinterkappa att värma mig med.

Just nu har Wacay bra rea och man kan fynda den vita blusen, mössa och en ljusblå Lilo Coat. Jag köpte den mörkblå förra året och det har varit vinterns mest använda plagg än så länge. Ett stort plus för att den är gjord av återvunnen polyester och så lätt att bära. Filippa K har tjusig ljusblå Mohair tröja med knappar fram och fina detaljer i ryggen till bra pris nu. Ljusblå passar väldigt bra till terrakotta. Dessa byxor i kashmir och linnet i silke är fina. Ett par klassiska bra sneakers är också bra att fynda under rean – dessa fann jag hos Grandpa.

Tur att inte dessa plagg kommit in hos Rodebjer än. I ett svagt ögonblick hade jag nog beställt hela alltet i så fall – står ju Kristin över hela denna outfit. Eller hur?

På Grandpas hemsida fann jag en liten intervju med en av deras anställda – Linne Salmén. 
Gillade stämningen i fotona och även fast stilen var långt från min egna så tyckte jag om alltihop.
“Våga köra på och skit i vad som är ”inne”. Möblerar du efter vad som är inne betyder det att det förmodligen också kommer vara ute. Kör på det DU gillar och trivs i. Det här låter som ett Dileva citat men om du inte vet vart du ska börja och bara gör som alla andra, inred efter känsla. Vad vill du känna i ditt hem/specifikt rum? Lugn i sovrum, vad blir du lugn av? Kreativ och inspirerad i arbetsrum, vad går du igång på? Osv.”  Linnea Salmén

Läs hela intervjun här.

Hos Mokkasin fann jag detta foto som hon knäppt hemma hos Mari Strenghielm. Blir galet inspirerad och det kliar i fingrarna om att få skapa ett liknande uterum med torkade blommor och ett stort fint loppisfyndat skåp på detta sätt.

Kommentarer till “Vad jag gillar just nu

Kommentarer stängda