Denna morgon vaknar jag 04.22 fast jag gick och la mig vid midnatt. Inte så bra tänker jag och tvingar mig själv att ligga kvar och lyssna på ljudbok tills klockan är halv sex. Då smyger jag försiktigt upp för att dricka citronvatten, sätta på kaffe och sätta mig i en soffa för att blogga. Klockan sex ska mitt inlägg vara ute har jag tänkt…
Jag har vaknat på The Cabin på Strömma Farmlodge där jag är ett dygn med mina vänner. God mat, skratt, samtal, stickning och bara skönt häng står på agendan.

Tassar förbi de andras rum för att inte väcka, går nerför knarrig trappa och in i köket. Oj oj, här har det blivit någon vattenläcka från grovköket på andra sidan väggen under natten så stora vattenpölar breder ut sig över betonggolvet. Väcker Marina, lokaliserar vattenflödet, kokar kaffe, letar efter laddare och ja… Tiden rinner sannerligen iväg på ett oskönt sätt här under den tidiga morgonkvisten och det värsta av allt är att jag kan bara finna kaffe med smak av vanilj.
Nu kan det bara vända till det bättre va? Handdukar över golven och disken från igår. Raggsockar och pyjamas på. Det är mysigt att vakna upp med sina kompisar på landet. Vi ska äta lång frukost, ut på promenad och sedan podda om vänskap.
På återseende. Längre blogginlägg får dyka upp senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *