Denna vecka har det stått FGL på schemat varje dag. Vi har haft möten med vår fenomenala revisor, skött en del skypemöten med leverantörer, haft öppet i butiken, packat, planerat framtiden och förberett för en stor utrensning.

På onsdagen var jag i gott sällskap av Malin från @juiceochyoga och min äldsta son som hjälpte till.

Han går ingenstans utan sin bräda nu förtiden. Innan vi öppnade så var vi över en sväng på Röda Korset och fann denna jacka och ett par byxor till honom. Riktigt fina!

Jag fyndade en kjol för femton spänn. En annan dag fann jag denna tavla på samma ställe. Håkan liksom!

Men hur fin var inte kjolen? Nästan lika fin som mina stora café au lait dahlior…

Den här veckan alltså. Vi har gjort allt. Mitt i allt så försökte vi också ta lite foton med självutlösaren… gick ju sådär.

Så här gick det också…

Men i alla fall. Vi har en galet fin utrensning hos FGL denna helgen. 40% på massa fina grejer som vi har bara några stycken kvar av i lager. På lördag öppnar vi butiken vid 11.00 och vi båda kommer vara där. Kom gärna förbi på en kaffe och och fynda lite.

Idag packade vi typ hundra ordrar, var hos vår revisor och svängde förbi Scorett. Vi har haft en hel del samarbeten ihop och vi gillar tjejerna där så himla mycket. Får se om vi får ihop något mer bra under 2018 tillsammans, håller tummarna.
Vår revisor är förresten den bästa människan i våra liv just nu – börjar typ gråta över hur värdefull Mattias är för oss virrpannor.
Eller äsch, vi är inga virrpannnor alls. Det är bara det att vi har aldrig gjort detta förr, vi är helt nya och en aning skraja entrepenörer som försöker så gott vi kan att få business att gå runt.
Vår revisor är ödmjuk, påläst, pedagogisk, intresserad och rolig. Vi funderar redan på hur vi ska kunna rekrytera honom på heltid till vårt bolag. Hahaha.
Men på riktigt. En bra revisor är guld värt.

På vägen därifrån så pratade vi om hur mycket frågor vi får över mail och dm’s från kvinnor som vill öppna eget och frågar om saker. Vi hinner dessvärre inte bedriva konsultverksamhet, mötas upp på lunch osv, hur mycket vi än hade velat hjälpa till. Men vi kom på att vi kanske kan ha en workshop för nya entrepenörer hos oss. Vad tror ni om det?
Vi bjuder in intressanta talare och alla får pitcha sina idéer och så jobbar vi kring dem…

I onsdags var jag förresten på torget och köpte godsaker efter mitt dopp vid bryggan. En honungsakaka, blåbär och en burk blommig honung. Keso och nypressad juice med fallfrukt från trädgården spetsad med rödbeta  och ingefära. En guldstund.

Idag åt vi sushi och dumplings till lunch. Khoki Sushi på Västra Vallgatan är bäst i stan. Godaste sushin jag ätit tror jag.
Här sitter vi med vårt diskussionsunderlag, FGL’s halvårsresultat och vår SWOT -analys som vår revisor förberett till nästa veckas konferens. Sa ju att han var guld.

När jag lämnade jobbet idag så svängde jag in hos vår  granne Blomsterbaren Trädgårdstudio.

Behövde  blommor utanför dörren men velade för mycket. Tar en annan dag. Men brudslöja i en så här fin vas är ju klockrent!

Kommentarer till “Veckans arbete

 1. Hej Kristin,

  Fin blogg, men du menar kanske redovisningskonsult? Revisor är ngt helt annat 🙂

  1. Nej, jag menar revisor. Mattias är auktoriserad revisor och hjälper oss även med löpande redovisning.
   Varför känner du ett behov av att rätta mig? Nyfiken.

 2. Workshop med = gärna ja-tack. Mitt mål är att kunna planera in och närvara någongång hos er, trots att jag bor långt norrut. Med lite tajming kanske jag kan få ihop det med flygresa o så.
  Ha en underbar lördag och du känn ingen press , vi är inte mer än människor någon av oss ❤️

  Med vänlig hälsning, Cecilia

 3. Har ställt frågan innan och gör det igen i hopp om svar! Skjortklänningen du har i inslaget 24 augusti, finns den i ert sortiment?

Kommentarer stängda