Denna helg plockade jag med mig en hel bukett med höga grässtrån och vissna hundkex hem från stranden. Blev så fint då jag satte en ordentligt stor och färggrann dahlia där i. Innan jag stack till jobbet på måndag morgon så knäppte jag en bild på den.

Hos FGL Store är vi i full fart framåt och försöker också komma ifatt efter en intensiv sommarsäsong. Helt nya saker har kommit upp i våra agendor och ibland tittar vi på varandra och suckar lite trött – “Jaså, är det så här det är att växa – rätt slitigt…? Och kostsamt?”

Tur att man är två ibland. Hade jag varit själv så hade jag satt mig och grinat i ett hörn ibland av allt som ska göras som jag inte räknat med. Är ju en mästare på att bara göra roliga saker och “strutsa” de tråkiga…

Miranda stekte bananpannkakor från ägg hon tagit med sig från hönsen samma morgon och toppade med jordnötssmör, till det hade hon stekta äpplen med pumpafrön.

Vi har liknande arbetsuppgifter i bolaget men har delat upp kommunikationen oss i mellan. Miranda har mest kontakt med våra leverantörer och de anställda. Jag har hand om kundtjänsten och mailutskick till kunder. Instagram delar vi rakt av – byter på måndagar och en vecka var i taget. Just nu fokuserar vi på hemsidan och Instagram men vi vill bli bättre och starkare på vår fb-sida också.
Vi ägnar otroliga mängder av tid i våra telefoner och datorer. Vad som är bra med det är att vi kan ta med oss jobbet överallt och jobba när som helst. Vad som är dåligt med det är att man får ont i nacke och axlar.

Det roligaste jag vet med FGL är att fota, redigera bilder, ta fram nya produkter, komma på nya idéer, skapa events och träffa kunder på lördagarna.

I måndags tog vi tag i lite deppiga arbetsuppgifter och axlarna var extra tunga. Vilken tur att vi jobbar granne med Röda Korset och kan gå dit och kika på vad de fått in. Älskar att fynda på loppis. Kostar bara några kronor och känns också bättre för miljön än att köpa nyproducerat.

Miranda fyndade en blå oljelampa och jag den här lilla tavlan. Som ett smycke att hänga på väggen. Lite “fulfin” va?

En stor keramikurna i naturfärger kom hem också och jag flyttade min bukett hit. Men fick snabbt byta tillbaka då jag upptckte att den läckte i botten…
Får endast sätta torkade blommor här fortsättningsvis.

På köksväggen fick min nya tavla plats på en krok. Mycket nöjd med mina fynd.

 

Kommentarer till “På måndagen – Fyndat på loppis och om våra arbetsuppgifter

  1. Hej,

   Det är min yngsta son nyvaken i en säng på Sri Lanka. Det var de första dagarna vi var där och vi all hade grym jetlag. Detta är mitt favoritfoto.

   kram K

 1. Stoppa en vanlig glasburk inuti keramikurnan och slipp oroa dej for lackage.

  Jag ar allt lite avis pa er som ar tva i foretaget 🙂 Jag ar sjalv med mitt och saknar ibland en kollega att bolla ideer med eller peppa och ge pepp.

Kommentarer stängda