garden_Kristin__Lagerqvist-3500

Jag är i en märklig obalans och skyller det hela på fullmåne och för lite sömn. Ett av höstens löften till mig själv är faktiskt att försöka få åtta timmars sömn varje natt. Jag har haft vana av att jobba kvällstid när barnen somnat och inte lagt mig förrän sent. Nu är det slut med det.

garden_Kristin__Lagerqvist-3497

För att bota obalansen så cyklade jag ner och tog mig ett snabbt dopp vid bryggan efter jag lämnat barn i skolan. Perfekt innan jobb för man bli alldeles klar i skallen. Och på morgonrasten tog jag mig ut i trädgården och plockade mynta till mitt te och en näve blåbär. Tog med mig kameran för att visa hur här ser ut nu.

garden_Kristin__Lagerqvist-3510

Frodigt och härligt tycker jag. Älskar vårt lilla ställe här i trädgården. Nu har vi dessutom en fin värmare i växthuset att använda under sensommarkvällarna.

garden_Kristin__Lagerqvist-3495

Mynta är inte bara god i te och sallader utan den är fin i buketter också. Mynta är dessutom lugnande för magen och bra mot förkylningar.

garden_Kristin__Lagerqvist-3506

Jag skulle behöva din hjälp.
Jag försöker sakta ner tempot och gör vissa förändringar inför hösten.
Dels för att kunna vara hemma mer med barnen men också för att jag behöver det för att inte gå sönder här på höstkanten. Fokus kommer ligga på mina egna verksamheter och mer tid för blogg och webbshop.

garden_Kristin__Lagerqvist-3509

Därför undrar jag vad du helst av allt vill att jag ska blogga om här på Krickelin?

Skriv gärna några rader i kommentarsfältet här under så vet jag vad Du som läsare tycker är skoj att ta del av. Så vet jag att jag kan lägga lite extra tid på just den sortens inlägg.

Jag kommer börja med “Söndagsintervjun” igen efter sommaruppehållet och jag kommer även fortsätta med “vackrast just nu” från bloggvärlden.

Vill samtidigt passa på att skriva att jag har verkligen varit usel på att svara på läsarfrågor via mail i år. Det kommer otroligt många läsarfrågor den vägen så jag har blivit helt matt och haft svårt att hinna med. Förlåt. Har du skickat och inte fått svar så ber jag dig att skriva igen eller faktiskt helst skriva här i kommentarsfältet så tar vi det den vägen. Tack och bock.

Ha en fin dag.