Jag har en ledig lördag och har landat i soffan med datorn i knät samtidigt som en bas till kvällens fiskgryta puttrar på spisen. Kollar nyheterna och känner tyngden över axlarna.
Hur mår ni i allt detta?

Huset är fullt av tonåringar så man får vara noga med att låsa toadörren och inte springa runt i underkläder efter bastubad. Jag brukar doppa mig näck och kallbada i poolen då jag bastar men det går liksom inte nu.. ;). Det hade ju varit oerhört pinsamt för gänget som står och mekar med moppen i garaget.

Helt ledig kanske jag inte varit. Min man och jag åkte bort till jobbet och signerade en mängd böcker som ska hämtas upp på pallar och levereras till Adlibris och skickas ut till de som förhandsbokat min bok. Stort tack till alla som beställt i förväg. Boken går nu att beställa nästan överallt och även i vår butik –  finns även i den fysiska bokhandeln om tio dagar.
Så nu börjar min lanseringsperiod med massa roliga grejer uppbokade. Jag ska ha en lansering med vänner och familj redan nästa helg och veckan efter ska jag träffa kollegor på en riktigt mysig  lunch i Stockholm.

Vill ni boka in er på något, köpa signerat exemplar, lyssna på författarprat och träffa mig? Här kommer ni finna mig i mars. 

-16/3 författarprat & signering Akademibokhandeln Stockholmboka din plats här.

–  18/3 är det signering och följarträff på Florabaren ihop med Hanna Wendelbo – drop in.

– 19/3 signerar jag böcker i Varberg hos KLco – drop in.

– 21/3 föreläsning i Varberg – fullbokat. 

– 23/3 signering på Akademibokhandeln i Halmstad med Hanna Wendelbo. (vet inte om man ska boka detta eller om det är drop in, återkommer)

-24/3 livesändning hos @hultgrens

– 26/3 signering på Akademibokhandeln i Varberg kl. 12-14- drop in

– 31/3 – 3/4  är jag med på trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar 4 dagar – , där signerar jag böcker, säljer och är även med på scen alla dagar. Jag kommer stå i Floramanufaktur monter.

Jag har signerat en fjärdedel av böckerna nu och ska fortsätta på måndag. Nu ska jag skjutsa in mitt bröd i ugnen och ta mysig lördag med familjen.
Önskar er en mjuk helg.