Vykort från Torredembarra

Tondembarra_krickelin--2

Vi har varit på semester. Firat flera födelsedagar och visst blev det en midsommar också. Det var mina svärföräldrar som bjöd med oss på en veckas sol och bad i Torredembarra. Några mil utanför Barcelona. Och ska jag vara ärlig så lät jag kameran ligga i en  byrålåda mest hela tiden, jag var så himla trött på den efter allt jobb maj och juni…

Tondembarra_krickelin-2825 Vi tog tåget in till Barcelona en dag och besökte parken där min man friade till mig.

Tondembarra_krickelin-2816

Vissa uppskattade storstadsbesöket mer än andra om man säger så..

Tondembarra_krickelin-2830  Tondembarra_krickelin-2836

Klokt nog så hyrde de ett stort hus som vi kunde dela på allesammans. De vet ju hur det är att göra med en så bångstyrig familj som oss…. Och det var lyxigt att sitta under träden vid det stora blå mosaikbordet under långa frukostar och sena kvällar.

Tondembarra_krickelin-2832

Ostar och nyplockade fikon fanns på menyn mest hela tiden.

Tondembarra_krickelin-2842

Jag läste ut min bok och matchade den fint med morgonte och blå kjol.

Tondembarra_krickelin-2852

Rosé och snygg tidning. javisst.

Tondembarra_krickelin-Tondembarra_krickelin-2858

Utomhusdusch måste jag skaffa hemma i Varberg i år. måste.

Tondembarra_krickelin-2859

Jag sa till mina barn att vi skulle rista in våra namn där också, på kaktusen. men på något sätt blev det aldrig gjort. så synd.

Tondembarra_krickelin-2865 Promenad till stranden och sedan massa bläckfisk och blåmusslor.

 

Tondembarra_krickelin-2871Femton år och snart lika lång som jag…

torredembarra-2863

En hemlig trädgård som lockade vilken drömmare som helst. Det slutade med att vi inte vågade gå in. kanske fanns det hundar sa vi och glodde genom staketet.

Tondembarra_krickelin-2874 Tondembarra_krickelin-2876Men visst var den gamla entrén mäktig. undrar vad M står för…? Tondembarra_krickelin-2885 Tondembarra_krickelin-2890Så nu är vi så ofantligt tacksamma och glada över att ha fått en så här bra start på högsommaren. Nu tar vi Varbergs bästa månad nu då! Sjukt taggad. Har bokat övernattning på Strömma Farmlodge, kikat på lämpliga semesterpockets och har till och med köpt biljetter till Petter på Surfers Day …