weekend

weekend (1 av 6)

Lata dagar. Och vi sa att vi skjuter på våra måsten och äter långa frukostar. Sitter i solen med bok eller har vattenkrig i sommaren som visst kom på besök över helgen.

weekend (3 av 6) weekend (2 av 6)  weekend (4 av 6)

Nu blommar mina hjärtan i trädgården. en favorit.

weekend (5 av 6)

En annan favorit.

weekend (6 av 6)

Och bästa påskgåvan fann jag i brevlådan innan helgen drog igång. Isabelles “Rum för kidsen”! En bok som bör finnas i varje hem med barn känner jag efter att ha bläddrat fram och tillbaka i den tillsammans med barnen hela i helgen. Wow!

Jag missade en bloggträff som Isabelle Mc Allister anordnade i samband med lanseringen av boken. Den ägde rum på Fotografiska i Stockholm och jag satt fast på en flygplats i Hong Kong. Oj, vad jag grämde mig.Ville ju så gärna träffa alla dessa fina, starka och kreativa kvinnor. Jenny Brandt har jag följt ända sedan min bloggstart 2008 och det är nog faktiskt tack vare henne mitt fotograferande kom igång…. Isabelle och Jenny finner du på  bloggen Dos Family.
I alla fall, jag fick boken och är så himla glad för det. Nu vill jag fixa massor tillsammans med barnen i deras rum. Och jag får ju skriva mer om detta förstår jag ju, fotona i boken är fantastiska och förtjänar helt klart ett eget inlägg…

Följer du inte Dos Family så är det dags nu. kika här.