Nu sitter jag på tåget hem från Köpenhamn. Vilket fint dygn vi haft!
Vi har blandat jobb, möten, studiebesök men en stor dos inspiration och massor av god mat. Bästa sortens miniresa om du frågar mig.

Daniella Witte och jag checkade in på Hotel Sanders och jag är så glad över detta val. Mycket bra hotell!

En tur på stan såklart. Vi besökte Holly Golightly och fick med oss varsin julklapp härifrån.

På kvällen åt vi middag hos Cofoco – varm rekommendation. Ta en kik på deras hemsida och boka in till nästa besök. Så fin och enkel inredning också.

Denna morgon vaknade jag supertidigt och fick ligga och lyssna på ljudbok flera timmar innan jag vågade väcka Daniella.

Dock lugn och skön start på dagen så det gick ingen nöd på mig – förutom att jag nog hade behövt lite mer sömn.

Vi fick brådis till frukosten som serveras både på första och på femte våning. Mycket trevligt att ha alternativ.

Vi valde takvåningen då det var ett vackert morgonljus här uppe och väldigt lugnt.

Uppskattar verkligen att få beställa ur en meny och inte stå och välja vid en buffé. Grapen hade de flamberat med råsocker och strösslat citroncest över. Allt var galet gott såklart.

Daniella hade fixat en rundvisning på hotellet till oss efter frukosten –  det var både intressant, spännande och inspirerande. Det visade sig att hotellet är privatägt och ägaren Alexander var tidigare dansare vid den kungliga baletten. Han hade ägnat mycket tid i det förestående hotellet och började drömma om att köpa hotellet och rusta upp det – för fem år sedan blev det hans och sedan har det genomgått en stor renovering som skapat en fantastisk “hem-känsla” i kolonial stil.

Väldigt inspirerande historia. Drömmer nu om att checka in med Jonas i ett dygn och bara mysa runt i de olika hotellmiljöerna.

Vi begav oss ut på stan för att gå till Katarina som driver Kasti Studio och på vägen dit ramlade jag över en liten butik med stenar. Fastnade en stund och köpte några till Igor.

Sedan provade jag mig igenom Kasti Studios kollektion av tofflor. Så fina!
Jag hade inga innetofflor så jag köpte med mig dessa till mig själv.

Därefter blev det ett stop hos Studio Oliver Gustav – här hade jag aldrig varit innan. Men wow! Vilken miljö!
Många tips har jag fått hos Elsa Billgren så vill du ha en bra guide till Köpenhamn så ta en kik hos henne.

Lite inspo till kontoret…?

Fattar inte att jag inte köpte ostronfatet till Jonas i den här franska butiken…

Dags att äta igen. Vi hade bestämt oss för att gå till Apollo Bar. Detta var till och med ett snäpp bättre än restaurangen dagen innan. WoW!
Vi tog ostron till förätt och det var lätt det godaste ostronet jag ätit och sedan tog vi lite plockrätter och delade på. Naturvin i glasen. Mums!

Apollo Bar alltså, missa inte detta.

Ok, det var det hela som fastnade i min mobil. Ledsen att jag inte tog med mig mnin stora kamera och kunde ge er ett snyggare inlägg men det finns en charm med mobilbilder också – inte sant?

Nu är det bara två skoldagar kvar och jag har inga mer jobbleveranser för i år. Jag har bara lite administrativt kvar att göra och det känns väldigt skönt och bra på alla fronter.
Hur känns er december?

Kommentarer till “24 timmar i Köpenhamn

  1. Åhh så fint! Vilket riktigt Köpenhamnlängt jag fick!!! Måste dit snart känner jag, var ett par år sen sist… Mysigt med mobilbilder också ❤️ Hoppas du får en riktigt härlig och varm jul Kristin! 💕

  2. Många fina tips, tack! Älskar älskar Köpenhamn. Och jag gillar mobilbilder i inlägg som detta!
    Som nybliven egenföretagare har jag insett att administrativ tid måste planeras in mer av… så får bli någon dag på jullovet. Man lär sig efterhand.. Passar på att säga tack också, för du har verkligen inspirerat mig till att våga starta eget, även om vi är i helt olika branscher.
    Önskar dig en fin jul och gott nytt år så småningom!

Kommentarer stängda