Godmorgon.

Jag bloggar från en hotellsäng i Köpenhamn medan min vän Daniella Witte stå i duschen. Magen kurrar efter god frukost och hjärtat är tacksamt. Kan inte finnas en vackrare tid på året att besöka denna stad än i December.
I brist på härliga bilder från juligt Köpenhamn får du en liten dos Island istället.

Jag kikade efter bilder för ett jobb jag skulle skicka in och ramlade över dessa minnen från tidigare i år. Igår när jag berättade historier om fortkörningsböter, konkursade flygbolag och utskällning av islänning över ett glas vin på en uteservering så skrattade Daniella så tårarna rann.
Haha! Vilken resa Anna, barnen och jag gjorde.
Vi hade fina och positiva upplevelser också såklart.

Den absolut bästa upplevelsen var då vi red islandhästar upp över berg och älvar.
På vägen upp stannade vi och drack vatten i medhavda kåsor och åt en macka med blicken fäst på den vackra naturen. Så glad för att jag gjort detta med mellanbror.

Ok, nu är det dags för frukost och sedan har Daniella fixat en rundvandring på det vackra hotellet vi bor på. Är faktiskt helt tagen av myset här på Hotel Sanders. Återkommer i eftermiddag och bloggar från tåget om detta dygn Ha det fint så länge!