En typiskt härlig klämdag för många idag.
Jag jobbar mot min hittills tuffaste deadline och behöver alla arbetstimmar jag kan få just nu. Så här blir det dessvärre ingen ledighet denna måndag. Men oj vad härligt det är när man inte har några skoltider att passa i alla fall.

Jag började arbetsdagen i sängen innan det blev dags för frukost och morgonpromenad med kaffet i trädgården. Apropå promenad, kolla bilden jag knäppte då Boris och jag var på vår kvällspromenad strax innan 22. Det kallar jag sommarkväll de luxe.
Tapeterna här är Alicia från Boråstapeter och sängkläder är blandat Himla och HM. Ska ta en kik på HM’s nya randiga sängkläder  i linne så fort de kommer in i sortiment nu 8 juni.

Bästa klänningen och ett riktigt tovigt rufs på huvudet – är lika kär i klänningen nu som förra våren då jag köpte den. Älskar Rodebjer. Men det där håret får jag nog klippa av en bra bit på snart…
Lampan är från More Furniture i Varberg, tavlan från Artilleriet, soffa le Grand Air från Rum21 och puffen från MeliMeli. Väggarna är målade med Denim Drift från Nordsjö.

Ny vecka och ny sommarbukett i köket. Denna fantastiska bukett med lupiner plockade jag i dikesrenen efter gårdagens utflykt till Hiaklitten. Så här såg det ut där då. Kika in på mina Instastories som ligger fram till sen eftermiddag idag så ser du ännu mer från denna fantastiska plats.
Barnen var som lyriska och det var nästan inga problem att få med dem runt på en över 5 km lång slinga i terräng. Man får ha lite vätskekontroller här och var och massa russin i fickan bara.
En varm rekommendation.
“Det är det lilla som är det stora” sa min fina granne så klokt efteråt.

kram till dig och ha en fin dag nu.