Jag möter fredagen med ovanligt mjukt sinne. Vi är så sköra, vi människor. Och samtidigt så otroligt starka.
Tänker mycket på #metoo och jag vill också berätta, dela med mig. Ska tänka på hur bara.
För det är viktigt att prata om det. Skammen ska inte ligga på mig. Ändå ligger den som en våt filt över axlarna.

Till något helt annat – I veckan hade jag ett inspirerande möte på Varbergs Fästning. Jag brinner verkligen för Varberg som stad och är mer än gärna med och bidrar med min kreativitet till härligheter som händer i staden. Vi pratade om en julmarknad och jag gick verkligen igång på idéerna som kastades ut över bordet bland mandelskorpor och ljummet kaffe.

Av muséets chef fick jag med mig en inspirerande bok om Fästningens historia. Titta vad coolt det såg ut då det var färgfyrverkeri över borggårdens murar.

Boris har varit hängig i veckan. Galet hur vovven känner av mina energier.
Han är så fin – min Boris.

Han tyckte naturligtvis också att bokföringen var förskräckligt tråkig. Alltså denna uppförsbacke varje gång den ska göras – kryper i hela kroppen. Men det är ju inte så farligt, ganska lätt faktiskt och det finns inte förväntningar i kreativ prestation eller något annat. Ganska avkopplande när jag tänker efter…

Men alltså – så skönt när man lämnar in underlag för tre månader till revisorn och allt är iordning. En rejäl bunt papper blir det.

Tog en liten paus och öppnande paket från Karoline de la Concha. Hade beställt något då jag totalt slitit ut min gamla. Ska visa snart.

Jag är vilsen just nu – jag berättade lite om det i detta inlägg.
Söker mening och kämpar med mörka tankar. Försöker finna tröst och värme i det lilla.
Varje dag drar jag ett kort som ger mig vägledning för just den dagen. Hjälper och tröstar otroligt bra faktiskt. Köpte dessa i Stockholm men du kan hitta liknande här.
Och du behöver boken också som förklarar och stöttar bra.

Fick med Stine Goya’s fina magasin. Allt är såklart galet vackert.

En fin kanna till mitt te fann jag för en 50-lapp på loppis. Passar mitt kontor alldeles förträffligt tycker jag.

Idag har jag suttit här och jobbat och haft fönstret lite på glänt så jag har fått en dos av det vackra höstvädret. I helgen måste vi kratta gräsmattan tror jag allt…

Först ska jag jobba här mellan 11-14 imorgon lördag. Det roligaste med att jobba hos FGL Store imorgon är att Lisa Burenius kommer gästa oss och ha en liten pop-up shop och sälja både konst och fina tishor. Kom förbi vetja.

Ha en fin helg nu.