allt gott

garbergs_kristin lagerqvist_lovelylife-7076

Förra veckan mötte jag upp Malin och Olivia från Garbergs i Malmö för ett lunchmöte. Vi åt på Varbergs Stadshotell & Asia Spa så jag passade på att visa Asia Spa för dem. garbergs_kristin lagerqvist_lovelylife-7073

Här är Olivia och Malin  i ljusterapirummet. Malin jobbar inte bara på reklambyrå utan är en av tjejerna bakom smycket Lite Kalabalik och bloggar också här på Lovely Life. Dessutom är hon fyrabarnsmamma. En riktigt superwoman alltså. Du finner hennes blogg här.garbergs_kristin lagerqvist_lovelylife-7144

Jag fick en hel kasse med musli och en maffig blomsterbukett från dem med avsändare  Finax.  Gott och fint. tack så mycket.denim_kristin lagerqvist_lovelylife-7462

Och blommorna är fortfarande fina så här en vecka efter.denim_kristin lagerqvist_lovelylife-7465Och titta! En snäll läsare i Luleå skickade de där jeansen jag efterlyste häromdagen. Tusen tack Cecilia! Jag blev så himla glad. Dessa åker på idag  såklart. Idag ska jag spana in Surfers Paradise som öppnar upp efter deras stora renovering, hänga runt med familjen och äta en god papayasallad. Allt gott.