en magisk resa

fglfriday_kristin lagerqvist_lovelylife--2

Det är fredag igen och jag har paljettjackan på.

fglfriday_kristin lagerqvist_lovelylife-7221

Jag har precis hämtat upp vårens vykort som ska stoppas in bland svart silkespapper i paket och skickas runt om i världen.  Miranda Rebecca fyller hela mitt soffbord. Vi planerar en ny resa. Du följer väl med? Det ska vara mycket mönstrade tyger, falafel och kall öl har vi bestämt. Och varmt.

fglfriday_kristin lagerqvist_lovelylife-

Att skapa For Good Luck har verkligen varit en magisk resa. Jag tror du kan läsa mellan raderna och känna kärleken i våra foton. Vi gör något som fyller oss med så himla mycket mjukt fluff fluff och rosa skimmer. Och vi är så otroligt glada att vårt koncept går hem hos så många. Alla peppande mail som kommer in och hejaropen på vägen är fantastiska. Så tack! Från allra djupaste djupet av mitt hjärta.

fglfriday_kristin lagerqvist_lovelylife--3 fglfriday_kristin lagerqvist_lovelylife-7237

Jag tänkte därför ge bort ett armband eller en ring. Något från våra nya smycken med stenar som jag själv tycker så mycket om. Jag bär ametisterna varje dag. Och kristallen är alltid med mig i handväskan, fickan eller runt nacken.  Så vad tror du?

Lämna en liten kommentar och passa på och skriv om vad du vill se mer av här på Krickelin så väljer jag någon under söndagen denna vecka. Ha en fin fredag nu.