Älskade smycken

Min mamma gav mig ett litet hjärta från Svenskt Tenn i julklapp. Detta ska jag ställa på nattygsbordet och lägga mina smycken i över natten. Så fint och bra – precis vad jag behöver. Vissa smycken har jag på mig dygnet runt men andra tar jag gärna av mig då jag hoppar in i bastun, jobbar i trädgården eller sover. Dessa ovan till exempel.

Ska vi kika lite på vad jag alltid bär?

Jag har alltid på mig förlovning- och vigselring. De är enkla klassiska guldringar med en diamant. En gång tappade jag diamanten och var tvungen att sätta dit en ny – gör aldrig om misstaget att gå och kolla fattningen då och då. Fy bubblan vilket onödigt och dyrt misstag.
Jag har också på mig två armlänkar i guld samt mitt egendesignade guldhalsband med fem små pelargonblad på tråd.

Just nu använder jag gärna Lugots smycken. Det är min vän Johanna som ligger bakom dessa vackra och det är hon som hjälpt mig med grafisk design, logga osv för KLco. Hon älskar förpackningar och det kan man verkligen se när man köper hennes smycken. Kolla halsbandet jag gav mig själv i julklapp – det kom i denna lilla ljusgula ask som man öppnar locket  på i sidan och i asken låg en liten gyllene sammetspåse med loggan på. Otroligt snyggt och lyxigt. Den här får bo kvar i badrumskåpet där jag förvarar smycken jag använder vid festliga tillfällen.

Kommentarer till “Älskade smycken

  1. Väldigt vackert! Är det medium storleken du har på örhängena? Känns de tunga i snibbarna? Har ”alltid” haft billigare smycken men med åren (fyller 40 i år) kommer en längtan efter riktiga, äkta, gedigna smycken som överlever tidens tand 🙂

  2. Så fina smycken! För 15 år sedan bar jag ännu smycken jämt men allergi/överkänslighet gjorde att jag måste sluta med alla smycken. I stället gav jag dem vidare till mina fyra barn, gjorde fyra små högar med tanke på de fyra personligheterna, så nu lever de vidare via mina barn. Det var både guld/silver smycken och dessutom Kalevala och Sarpaneva smycken så den gåvan blev uppskattad..

Kommentarer stängda