Jag började samla ihop inlägg från 2021 för att göra en sammanfattning av mitt bloggår. Måste erkänna att jag var “on fire” i början av förra året och jag hade så himla fin strategi –  intressanta ämnen som skulle följa med under året i följetonger, tydliga kategorier och en hunger efter att skapa en ännu mer givande dialog med er läsare.
De teman jag ville satsa på mest var Kvinnokroppen, Entreprenörskap, Trädgård och Bokcirkeln. Jag var sugen och redo för att skapa ett ännu mer relevant och härligt bloggforum för er att besöka.

På vårkanten landade bokprojektet i mitt knä och KLco’s verksamhet expanderade fortare än jag räknat med. Mina högt flygande planer om att boka upp kvinnliga kreatörer för intervjuer om kvinnokroppen bromsades och det var ganska svårt att läsa regelbundet då jag hade min egen bok i huvudet hela tiden. Man kan väl säga att jag snubblade till där lite och kröp i mål med mitt bloggår vid årsskiftet…

Ja, så kan det gå. Jag tyckte jag gjorde ett bra jobb med bloggen trots allt men jag höll verkligen inte den nivån jag önskat och jag tycker det är trist att inte kunna leva upp till mina egna förväntningar. Läxan jag tar med mig är såklart att jag inte kan fylla mina arbetsdagar med ett extra projekt när de redan är maxade –  i så fall måste jag stryka något eller ta in mer hjälp.
Men det kluriga är att mitt arbete är uppbyggt kring mig som person och det är väldigt många arbetsuppgifter jag inte kan leja ut.

Jag hade möte med min närmsta kollega igår och tillsammans gick vi igenom året för att hon skulle kunna avlasta så mycket som möjligt och hjälpa mig styra upp. Efter ett tag tittade hon upp ur exceldokument, kalendrar och listor på skärmen och sa “Kristin, det känns som att du behöver klona dig, hahaha…”.

Hm. Så vill man ju inte börja året. Börja i uppförsbacke – fy tusan. Jag måste ha massa lediga dagar för trädgård, bad och vila i år. Framför allt vill jag få revansch på bloggen – den ska få min varmaste omtanke, min kreativitet och all kärlek i år.
Så här krävs planering och prioritering. Funderar på att förbereda mer och tidsinställa. Elsa Billgren släpper till exempel alltid sina inlägg väldigt tidigt på morgonen vilket gör läsaren van vid att det alltid finns ett nytt inlägg publicerat när de vaknar. UnderbaraClara är också konsekvent och väldigt produktiv. Jag gillar också deras bloggar för dess levande kommentarsfält – ibland går jag tillbaka till deras inlägg bara för att ta del av dialogerna som utspelas i bland kommentarerna. Funderar på hur jag själv skulle kunna skapa detta engagemang – det är ju kul och givande för alla som kommer hit.

Om ni skulle välja en tidpunkt på dagen för ett nytt inlägg – vad hade ni valt då? Och vilka ämnen vill ni att jag fokuserar på mest under 2022?
Jag ska verkligen göra mitt bästa för både er och min egen skull för att detta ska vara en mjuk och givande plats att landa på. Kram och tack till er som kikar in och ett stort tack för att ni då och då lämnar avtryck.

Bilden till inlägget är från 20 januari förra året och tillhör serien Kvinnokroppen – del 1 -Vad händer i kvinnans kropp då vi åldras?

“Men vad är det här?

Vad händer egentligen i kvinnans kropp då vi åldras?
Ni som följer mig regelbundet vet att jag sovit riktigt dåligt det senaste året.
Jag har fått svarta hår som växer ut ur hakan, är extremt känslig mot socker och kaffe, känner mig otillräcklig och har ångest. En gång i månaden så blir jag dessutom helt personlighetsförändrad. Det destruktiva varierar i styrka men vissa månader är verkligen skrämmande. Vem är jag?!
Då kan jag skicka sådana här sms till den jag älskar mest i hela världen. Vem skriver så? Varför får jag världens flyktbeteende och inte vill vara med längre?
Hur står min man ut?

Vad händer?”
Läs fortsättningen här.


Ett inlägg som skapade mycket igenkänning och engagemang i kommentarsfältet.
Här kan ni ta del av alla inlägg under kategorin Kvinnokroppen.

Kommentarer till “Snubbla på målsnöret – bloggens framtid & satta mål

 1. Fina du, jag tror ingen av dina läsare uppfattar det som att du inte levererar hög kvalitet genom din blogg. Personligen älskar jag alla dina inlägg, både de med snabba glimtar från din vardag och de inlägg jag förstår tagit dagar/veckor att värka fram. Jag uppskattar verkligen din nakna sanning och dina klokheter. Det är också det nya årets förbannelse att man sätter sig ner och drömmer, planerar och landar i en plan. Men kom ihåg, en plan är bara en plan, den kan och ska ändras under tiden. Om man följer planen slaviskt riskerar man missa alla de möjligheter som kommer i ens väg och som livet ger. Och det vill man ju inte!! Och de flesta sakerna som inte blev gjorda förra året finns ju möjlighet att förverkliga i år, eller kanske nästa, eller nästa. För dig blev ju bokprojektet något nytt som trängde undan annat. Bra att foka på det som blev av istället för det som inte blev av tänker jag. Och alltid, alltid vara snäll mot sig själv när man vet att man gjort sitt bästa och kanske mer därtill.

 2. Jag älskar din blogg, och har läst den i många år. Har dock alltid varit dålig på att kommentera. Har blivit lite bättre sen bokcirkeln började, då jag följer den. Så klart är det ju roligare både för dig och oss följare om man kommenterar inläggen.
  När inläggen kommer spelar inte mig någon roll. Jag går inte in här varje dag, utan brukar läsa ikapp i efterhand.
  Din blogg är som att följa en serie, där du gör huvudrollen, och din familj, vänner etc gör birollerna. Att få släppa min egna värld för ett tag, och drömma mig in i din.
  Tycker om allt du skriver om. Kvinnokroppen, hälsa, kost och motion, skönhet, inredning, semester, ditt jobb, fotografi, familj, psykisk ohälsa, bokcirkeln, boktips, ja det mesta helt enkelt, förutom trädgård, haha. Men jag älskar att se dina vackra trädgårdsbilder och från ditt mysiga växthus. Det är mer att jag har inga som helst gröna fingrar, och kan ingenting om växter, blommor och odling. Så du ska absolut fortsätta med det, för det är ju du, så njuter jag av de fina bilderna istället 🙂
  Kram!

 3. Jag går som många andra in varje dag och kollar om du lagt upp ngt. Men tid och ämne spelar ingen roll. Vi följer du dig för att du är du och likaså dina ämnen.

  Bara som ett tillägg så är jag mycket för det ärliga och det som är på riktigt. Sen vad gäller hormoner så är det ett mkt intressant ämne för mig då jag precis varit och tagit prover för det.

  Jag känner inte igen mig just nu och jag anar att en ny fas är på väg. Jag har en lugn tillvaro, kost och träning osv flyter på. Upplever inte alls att jag har stress i tillvaron som för 5 år sedan. Men ändå så kommer hormonerna och spelar en ett spratt. Så jag är nyfiken på allt om detta.

 4. Hej,
  Först en titt i min egen backspegel och en fundering om klimakteriet som jag nog precis har klarat av. Jag kunde tidigare, runt 40-45, ha extremt dåligt humör och skälla på folk hit och dit, bli provocerad av väldigt lite, var dessutom ledsen och deppig till och från. Så här när jag ser tillbaka tror jag att det var utlöst av stress, av att helt enkelt ha för mycket att göra och inte alls beroende på något förklimakterium som många skriver om. Mitt arbete var roligt och stimulerade och jag älskade det, så kan inte skylla det dåliga humöret och stressen på det . Tyvärr tror jag att många vi kvinnor mitt i livet arbetar lite över vår förmåga. Just då är det många bollar att jonglera med barn, familj, karriär mm mm. Under själva klimakteriet har jag inte upplevt den ilskan, stressen eller deppen som blir när man är för stressad. Tack för en fin blogg, för mig spelar det ingen roll när inläggen publiceras. Jag läser vid olika tillfällen. Kram

  1. Har sökt på och läst allt om förklimakteriet denna hösten. Har varit så arg, sovit dåligt, kort stubin. Så visade det sig att jag är sönderstressad, utmattad och helt enkelt saknar återhämtning. Hur gick det till? Hur såg jag inte det liksom, haha. Hur fick du bukt på allt ovan? Hur hittar man sig själv igen? Vill inte vara arg och trött.

   Och Kristin, jag läser allt när som helst. Det som är på riktigt, oförställt, det sårbara, när det är skit, vad som hjälper dig. Så nyfiken på din bok. Vill liksom att du håller mig i handen, eller visar dina fotspår i sanden så jag kan följa dem.

 5. Din blogg är en av mina favoriter, du bjuder på livets alla möjliga inslag och det uppskattar jag. Jag gillar helst när bloggar är uppdaterade på morgnarna, men kan likväl läsa dom på kvällen om det är så. Välj det som funkar för dig, jag kommer ändå fortsätta följa! Ha en fin dag, kram ❤️

 6. Ja du har verkligen ett varmt och mjukt konto och det är just mixen av allt som gör charmen. Men just detta, om vad som händer i kvinnokroppen när vi blir äldre, har jag saknar lite. Kanske för att jag känner igen mig själv i dig, på många sätt, men även tyckte jag att du lyfte detta på ett bra sätt. Jag är där. Bläddrar i böcker….speciellt en bok i rosa och guld, handlar om pre-menapower. 😊 Hur som helst, Tack för all inspo och tankar. En passande tid för bloggläsning är väl eftermiddag/tidig kväll för mig mitt i veckan. Får mig att stanna upp mitt i mitt kaos! 🥰 Gillar även blogg-svepet!

 7. Det här med klimakteriet är fruktansvärt och inte att underskatta, faktum är att det är tusen gånger värre. Sömnproblem, agressioner och svettningar som att man sitter i en bastu varenda djxxla dag och natt. Skällde ut sonens körskolelärare, personal på Postkontoret å så vidare. Blev i början också så vattenfylld, såg ut som en fettkostym. Nära skilsmässa också, faktiskt på håret. Turligt nog hade jag där en termin hos min gynekolog, Hon skrev ut bioidentiskt Progesteron, och det har hjälpt! Mitt blodtryck blev normalt också. Jag bor i Tyskland och har hört att gynekologer i Sverige inte så gärna skriver ut det, utom då det gäller prominenta eller rika personer. Är detta verkligen sannt?
  Din Blogg är jättefin ! Är inte så “bloggvan”, kanske blir inte äldre kommentarer lästa . I alla fall, du är helt normal. Lycka till !

 8. Åh hade missat det inlägget. Otroligt viktigt modigt och fint gjort att dela det där. Jag har pms och insåg det ganska sent, nu vid 40. Har alltså ”vetat att jag har pms” men inte fattat alls vidden av den. Inte fattat när den startar (direkt efter ägglossning) eller hur mycket den påverkat mig. En sak som jag insett är att typ alla bråk nästan med min partner har varit kring pms. Varje gång jag gjort slut med någon eller sagt upp mig: pms. Men. Insåg också att just detta, att jag förvisso mår skit och absolut inte ska agera i affekt där o då på allt… det är min pms som visar mig mina gränser. Det är min pms som har bråkat mig ut ur destruktiva förhållanden, som har fått mej att skicka ett artigt mail om att jag säger upp mig, som har fått mej att skrika åt nån som inte förtjänade det… men i skriker fanns alltid ett viktigt budskap. Det är riktiga gränser som min pms larmar om. Och numera mha appar och så vidare så kan jag ta vara på gränserna som min pms pekar ut, utan att bråka. Skriver av mig till en vän som är min pms-syster och så hjälper vi varandra att se vad ilskan vill säga egentligen. Vad kroppen larmar om. Så att vi kan agera på det sen när mensen kommer och förmågan att vara konstruktiv och kreativ. Snavar såklart ändå och hamnar i tjafs ibland som jag sen skäms för. Men… ändå helt otroligt stort att få veta varför man mår skit varje månad och även få syn på sina gränser om än först i form av dramatiska tankar. Varje månad vaknar jag dagen efter ägglossning och tänker att allt är meningslöst. Och sen kollar jag appen. Aha… ja så känns det nu några dar jag får uthärda. Då vet jag att jag måste träna mej trött för det lindrar. Och när mensen dimper ner så flyger jag i två veckor. Tanken på att min pms ska följas upp med klimakteriet gör mig så matt att jag inte riktigt orkat inse det än hehe.

 9. Hej Kristin,

  Tack för en superfin blogg, du inspirerar mig ofta! Ville bara lämna ett litet boktips som hjälpt mig med min ganska besvärliga PMS. Den heter just “PMS! Få hjälp med KBT” och är skriven av Ulrike Braun och Susanna Johansson. Även om vi kanske är på lite olika platser i livet så tror jag att innehållet i den boken kan vara av intresse för dig eller någon annan som känner igen sig i att bli personlighetsförändrad, nere eller argsint en period i månaden varje månad. Den fick mig att känna mig förstådd och att förstå mig själv lika så. Många bra synvinklar, tips och strategier att hämta kraft från. Fanns på biblioteket här i Malmö också så det var super 🙂

  Önskar en fin start på året!

 10. kristin, blogga som du vill – om det du vill. det brukar bli bäst så. vi följer dig för DIG. och jag vill att du ska orka. så gör det som är hållbart. kram!

 11. To me it doesn’t matter when you post your blogs. Your readers have their own rythm and as long as you post on a regular basis they will find a new blog whether it is in the morning, afternoon or evening. You hold yourself accountable for things you did not do on this page but we, as readers, do not know what you planned and are happy with the way things are going. So you do you, keep up the good work, be gentle to yourself and your best work will come out of a free, creative soul. Thx for everything. Love reading your blog through Google translate (It is not ideal but hey) X

 12. Din blogg är min favorit och den som jag varit mest trogen under alla mina år som bloggläsare! Tycker så mycket om ditt innehåll och dina bilder!
  Skulle jag önska en tid för egen del, så läser jag nog oftast på kvällarna. Men å andra sidan spelar det ju då ingen roll om du har publicerat tidigare under dagen… Tror inte att du behöver känna tidspress, många med mig blir glada när det finns något nytt!

 13. Din blogg är redan nu en väldigt fin plats för mig att landa. Du inspirerar med dina bilder och texter. Du visar att du är stark och när du är svag och när du kämpar, precis som så många av oss alla. När jag läser din blogg, oavsett tid på dygnet (oftast till morgonkaffet), så är det som att landa på en inspirerade plats, oavsett om det är en bokrecention, reklam för eget varumärke, hälsa, trädgård mm. Du har en varm och skön mix av livet, även när du skriver om psykisk ohälsa och kvinnovåld. Du har en plattform där jag känner att jag kan landa och få energi. Så fortsätt bara som du gör och det du orkar, för vi som läser, vi blir kvar. Önskar dig ett fint 2022

 14. Hei Kristin. Bloggen din har det siste året blitt en av de tre-fire bloggene jeg gjerne leser hver dag. Har blitt mer og mer glad i innleggene dine, synes du har mange interessante tema og at du skriver ærlig og fint. Elsker dine innlegg om hage og dyrking. Blir inspirert av estetikken i både hage og hjemmet ditt. Takk!

 15. Jag tycker så mycket om din blogg och läser den lika frekvent som jag läser Elsa och Clara, men jämför dig inte med dem – din blogg är din och det är det som gör den unik och så fin att följa. Jag läser bloggar på morgonen, när jag dricker mitt frukostkaffe, så jag tycker om tidsinställda inlägg som finns att läsa då.

  1. Tack för feedback – jag jämför mig inte – jag snarare inspireras och tycker de båda gör ett jättebra arbete med sina bloggar. 🙂

 16. Jag gillar nytt inlägg direkt på morgonen, kan ibland längta faktiskt. En sak jag tänkt på angående levande kommentarsfält är att t.ex. Elsa ofta kommenterar/lämnar hjärtan till kommentarer som egentligen inte är en fråga. Det är jättetrevligt för oss som skriver, och man känner att hon läser och det är kul. Jag gillar att läsa om ert nya hus i Frankrike, recept, en dagens, utflykter och tankar om livet. Trädgård är jag mindre intresserad av men såklart skriver du om sånt du själv håller varmt om hjärtat, då blir det alltid bra. Kram

  1. Toppen- tack för feedback. Ska se om man kan lägga in en sådan funktion och så ska jag bli bättre på att svara i min telefon då jag kollar av nya kommentarer. Grymt!

 17. Jag hade tänkt svara att jag gillar inlägg på morgonen och önska trädgård/odling, hälsa (träning, kvinnokroppen, kalla bad), inlägg från dina vanliga dagar i livet (som en dagbok med bilder), om entreprenörskap och ditt vackra hem. Men efter att jag läst kommentarerna så vill jag ändra mig! Du får publicera när du vill på dygnet, jag läser när det passar mig! Det är alltid lika trevligt att mötas av inlägg här men går det någon dag mellan så slutar jag absolut inte läsa (sådant beror snarare på vad som händer i mitt liv och hur mycket tid jag har att läsa bloggar). Gillar både Elsa och Claras bloggar och tycker också det är kul att läsa i kommentarsfälten, det gör jag alltid hos dig också, är dock dålig på att kommentera själv ~ det kanske blir min förbättring i år, mer engagemang hos de kreatörer jag uppskattar och vill se mer av! Älskar att vi får följa en riktig människa hos dig, med känslor, tankar och lite mer på djupet än de andra bloggarna, det uppskattar jag massor!

 18. Jag tycker att du har en jättefin blogg, men att du ofta verkar alldeles för hård mot dig själv. Du är bra – glöm aldrig det!
  Jag börjar alltid min “jobbdag” med att läsa ett par bloggar och dricka en kopp kaffe. Tycker om den starten, så ska du tidsinställa inlägg så är tidig morgon perfekt. Annars blir man ju glad när de än dyker upp, så det är inte så noga 🙂

  1. Hej, Ja, du har förmodligen rätt. Min man säger ofta att jag ställer för höga krav på både mig själv och andra. Det är dumt en också lite bra. Det gör att jag anstränger mig lite extra alltid. Jag ska tänka på detta mer under 2022 så att jag kan finna en hälsosam balans. tack för feedback och pepp. kram

   1. Min svärfar brukade säga:
    ”Det bästa är det godas fiende.”
    Minns att jag inte riktigt förstod det som yngre och som den perfektionist jag är/var. Men under årens lopp har jag insett att det är just så det är. Hur strävan efter det perfekta/bästa gör att man aldrig är nöjd. Med sig själv, sina prestationer – ja livet…
    Du gör ju så otroligt mycket!! Så mycket fint!
    Tack för det!

 19. Din blogg är bäst Kristin!! ❤ Jag kikar in här varje dag och när du skrivit ett nytt inlägg blir jag så glad, men det är inte så att jag räknar med att det ska finnas nåt nytt varje gång. Skriv när du kan och vill, blir tacksam varje gång men just det att inläggen inte är tidsinställda känns så mycket mer… äkta?
  Hur som helst, älskar den ärliga, fina och inspirerande tonen här inne! Fortsätt som du gör och om jag får önska: gärna ännu mer om hälsa, träning, kvinnokroppen och natur! Och om Varberg såklart! ❤

 20. Älskar din blogg! ❤️ Dina tankar och resonemang, inspirerande inlägg om företagande, kreativitet och livet. Tycker som några redan har skrivit: fortsätt precis som du gör! 😊 Hellre dina genomtänkta texter och bilder än regelbundna inlägg bara för sakens skull. Njut av äga din egen kanal och slippa såna krav!

  1. Håller med; jag håller just på att läsa Merete Mazzarella (en av favoritförfattarna, lika som Bodil Malmsten) och tycker om hur ni tre skriver, reflekterande, frågande och givande ett eller två möjliga svar själva, ämnena rör sig mellan himmel och jord etc. Och dina vackra stilla bilder till gör det till en eftertänksam läsning och det gör att ,åtminstone jag själv går och funderar på det du skrivit om. Så fortsätt gärna så här eller lägg till något om du själv saknar något. Väntar med spänning på din tulpanblom i april/maj..

   1. Detta gör mig alldeles varm i magen – så fint av dig att känna så här. Blir glad och stolt. Tack som tusan Majsan!

 21. Du börjar med att beskriva hur ” on fire” du var i våras och hur du skulle styra upp bloggen, men att det blev för mycket. Sedan avlutar du med att skriva att du nu ska satsa på bloggen igen . Och dessutom bli en Elsa…. Nej tack tänker jag. Din blogg är bra just för att den ger ett lugn. Det är spännande att dyka in här ibland och se om du skrivit något nytt. Och när det väl kommer nytt är det alltid inlägg som sätter igång tankar och får en att landa mjukt och reflektera. Jag blir asstressad av Elsas blogg och känslan av att jag måste in där så ofta för att inte missa något. Sedan är det mest utfyllnad och köphets där. Du är mycket bättre. Hellre content än massa.

  Du är fin Kristin. Framgång måste inte alltid betyda utveckling och förändring. Ett vinnande koncept kan också vara att låta saker vara som det är en stund. Och vi vill ha kvar dig länge.

  1. Jag håller med här. Elsas blogg innehåller inlägg ”bara för att”, och de flesta är bara upprepningar i olika form och reklam. Det gäller även många andra bloggar. Här är det välskrivna, välformulerade inlägg. Jag upplever att den här bloggen samt underbara claras (även om hon också gör samarbeten) är genuina. Alltid välformulerade, med fina bilder, tänkvärda inlägg osv. För den sakens skull kan jag ju ändå erkänna att jag gillar inlägg tidigt på morgonen som man kan avnjuta när man sörplar på sitt kaffe✨

   1. Hej Kristin.
    Tack för feedback. Upplever det dock som att Elsa alltid levererar inlägg som är väl genomtänkta och givande.
    Och reklam behöver man ju ha ibland för att kunna finansiera bloggen 🙂

    Ska försöka ge mig på att tidsinställa ~

    Ha en fin kväll

  2. Hej Lina.
   Jag tycker om sättet Elsa bloggar på och inspireras av hennes produktivitet. Det är en blandning som jag gillar ~ så fint att det kommer så många inlägg för då kan man ju plocka russinen ur kakan och scrolla förbi de inlägg som handlar om det man inte uppskattar.
   Och nej ~ jag försöker varken bli en ny Elsa eller en Clara. Min blogg är ju min men jag uppskattar deras engagemang och driv och inspireras av det 🙂

 22. Jag upplever det som en liten gåva eller som en liten karamell när jag kikar in här och du har skrivit något. Du behöver verkligen inte tidsinställa eller börja blogga varje dag för ”leverera”. Jag tycker att det har varit ett jättebra bloggår från dig. Och jag har följt dig i många år.
  Jag följer också UnderbaraClara och är superimponerad över hur proffsig hennes blogg är. Och jag uppskattar den mycket. Men det är något över din blogg som är mer personligt och mer nära på ett sätt som jag inte kan sätta fingret på nu. Men det finns något där som jag tror att du ska vara rädd om.
  Men med det sagt vill jag också säga att jag blir jätteglad när du bloggar ofta! Eftersom det är så mysigt, snällt och intressant att läsa det du skriver. Och att ingen annan blogg är som din. Jag gillar texterna om kvinnokroppen, företagandet och hur man kan njuta av små ting i vardagen. Så länge du orkar bjuda på dina tankar och dina bilder här så är jag tacksam.
  Ta hand om dig och de dina!

 23. Har börjat titta in på din blogg på senare tid och alltid har du skrivit något nytt och intressant. Jag tycker bland annat om att läsa om böcker som du läst, men framförallt om ditt engagemang i viktiga frågor som berör. Jag gillar inlägg som kommer tidigt på dagen, gärna morgonen.
  Ha en fortsatt fin dag!

 24. Då har vi nog olika åsikt, för inte tycker jag att det går att säga att du har snubblat på målsnöret. Inte så att jag som läsare uppfattar det så i alla fall.
  Jag tycker att du har levererat ett bra bloggår, med en salig blandning på inlägg. Att läsa djupdykningar i kvinnohälsa gör jag gärna hos Monika Björn, då läser jag hellre hos dig hur du hanterar den information som du hittar. För det är något som jag tycker är jobbigt, hur ska en välja vad man vill anamma bland allt som går att läsa.
  Och att bli som Elsa Billgren är kanske inte heller något att eftersträva, hon är ju redan sig själv så rollen är liksom tagen och det finns nog bara plats för en Elsa. Du är ju en Kristin, och den rollen gör du bra.
  Fortsätt som du gör, men skriv gärna mer om odling, vackra platser, keramiken, företagande och kalla bad. Sånt som kanske inte är lika vackert att skriva om, men ack så viktigt är ju den hårda världen och hur vi kan få människan att bli snällare. Där har ju du tyvärr erfarenhet att dela med dig av.
  Så kämpa vidare!

 25. Jag började läsa din blogg i år och gillar den massor. Det gör inget för mig att den inte är konsekvent då den är annorlunda mot de andra bloggarna jag läser. Men tidiga inlägg är väl bra för då kan alla hinna kommentera och läsa andras kommentarer.

 26. Eftersom du frågar; jag har följt din blogg i många år, tycker om mixen allvar, flärd, kläder, hållbarhet, smink, hudvård, inredning, växter, utflykter, resor, du skriver ju aldrig på ett köphets sätt utan bara om produkter som du isf tycker om och det är ju alltid intressant med ny input.
  Sen har du så härliga bilder också.
  Angående tidsinställda inlägg så är det ju mysigt om det finns nytt på morgonen, inte varje morgon men när du vill, jag har tex som vana att titta in varje morgon på Elsa B för det är en skön start på morgonen blandat med nyheter.
  Så tack för en läsvärd blogg!

 27. Så imponerad av att du vågar visa denna smskonversation, tack för att du visar att dessa känslor får existera i en person även om det kanske inte är ens stoltaste ögonblick just då. Underbart!

  När det gäller tidpunkt för inlägg tycker jag inte att du behöver skämma bort läsarna med kontinuitet, det är lite allmänt ängsligt just nu i bloggvärlden tycker jag när läsarna ska få ha åsikter om layout, hur frekvent bloggandet ska ske osv. Önskeinlägg javisst, men i övrigt vill jag bara att skribenten ska köra sin egen grej faktiskt!

Kommentarer stängda