Ingen älskar vardag mer än jag. Så känns det i alla fall när alla pratar om att detta ska vara den tråkigaste dagen på hela året – tredje måndagen i januari. Jag är så glad över att vara inne i rutiner igen, gå till jobbet, städa ordning här hemma, gå till träningen och få ordning på goda vanor igen. Semester och lov i all ära, men att skapa sig en vardag man trivs med måste ju vara det mest optimala man kan göra i livet. Att alltid gå och längta bort från vardagen och tycka den är tråkig tror jag är direkt skadligt för livskvalitén.
Kan nästan känna ett pirr när jag kokar mina ägg och mixar den gröna juicen på morgonen och vet att jag bestämmer alldeles själv hur jag ska lägga upp dagen.

Fördelen med att vara sin egen chef antar jag.

2 kokta ägg, grapefruktjuice och den gröna med selleri, citron, gurka, spenat, äpple, matcha och vatten.

Oftast äter jag gröt med jordnötssmör men nu ska jag variera mig lite. En annan bra frukost är keso blandat med yoghurt, granola, nötsmör och skivad apelsin.

Är så uppfylld med massor av energi så det är bäst att passa på. Jag har både bakat och målat är hemma. Lyckades även sova åtta timmar i natt.
En stol blev röd och nu ska jag riva ur min garderob – en riktig rensning behövs. Kanske kommer det ut lite på min bloppis på Instagram 🙂

Lämnar er med en spellista jag skapat för K. LAGERQVIST – Varsågod!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Älskade vardag

  1. Otroligt inspirerande med din nyttiga kost! Men jag måste bara få fråga om du har något riktigt smart när du vill unna dig? Kram

  2. Samma här. Älskar vardagen. När vi haft tuffa tider i familjen är det alltid vardagen jag längtat efter mest. Det är underbart med avbrott i vardagen men efter påfyllning under semestern är det ändå skönast när det är vardag igen.

  3. Tjoho! Bra jobbat! Själv beställde jag Sellpypåsar för ett tag sedan. Jag vet att många inte gillar Sellpy, men jag tycker det funkar bra när man väl får sakerna sålda efter ett kvartal sisådär. Rensar alltid överallt i januari och efter helgens rensning känns garderoben typ lika trist, men mer lufti. Jag har ändå på mig precis samma kläder om och om och om igen. Fördelen med att jobba hemma, men också nackdelen.