Vintersolen kikar fram varje dag nu och dessa tre rum i fil badar i härligt ljus. Man blir sugen på att måla om och greja.

Dessa julstjärnor har bland annat tagits ner, fönstren har fyllts med gröna växter och det skissas just nu på en platsbyggd hylla som ska målas in i samma kulör som väggarna. Det lutar åt grönt.

Så spännande att få en mörkare kulör på väggarna. Kanske sätter vi upp panel också.

Dricker så vansinnigt mycket te varje dag just nu. Pumpa Chai på dagarna och örtte o15 på kvällarna. Mums!

Lite grejer har hänt här inne också. Julen har plockats bort och nytt har kommit upp på väggarna.

Den blå med fågeln på. Blev fint till kuddarna i soffan och de andra tavlorna.

Därefter kom en tv upp. Här har jag varit motståndare länge men killarna lyckades övertala mig och nu är det jag som älskar den mest. Tv’n är inte designad för att se ut som en TV, utan som en modern tavelram och vi kan byta konst i den hur vi vill. Vi har en likadan i sovrummet med balettdansöser på. Här passade den här rosa och gula tavlan bra tyckte jag men man kan ju byta när man vill såklart. Här sitter jag nu och slukar dokumentärer och serier med min kanna te. Så sjukt mysigt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Glimtar från hemmet

  1. Åh vad spännande med ommålning och fix! Jag tycker ditt hem och stil är otroligt inspirerande, ser fram emot att få se glimtar sen!:-)
    En sån där ”The frame” är jag också sugen på, men just nu gömmer vi tvn i ett gammalt linneskåp, och det funkar ju också:)