Under två dagar har vi öppnat upp en liten filial till vår befintliga butik. En slags pop-up.
Vi kallar stället ARKIVET och har flyttat in i en box som ligger i samma område som vår ordinarie butik. Jag ville att det skulle kännas personligt, coolt, enkelt och att KLco’s känsla skulle få flytta med. Så jag skapade ett moodboards med våra foton, printade ut vår logga ihop med det nya namnet, använde vår packtejp och lite vackra illustrationer jag rev ur en bok. Här satte jag också priserna på kläderna också så jag skulle slippa prissätta varje plagg.

Provrum hade vi i egen egen “box” och dem byggde vi av flyttlådor som vi tejpade ihop och pyntade med vår packtejp med logga på och urrivna boksidor. Ingen bild på det men det blev kalasbra! Tipset kom från min vän Åsa.

Ett stort staffli och vårt moodboard. Kläder i gamla äppellådor med storlekar i sektioner och på två rack med galgar gör det lätt för kunder att finna. Kassan hade vi utanför i korridoren så att kön kunde ringla sig lång utanför. Vilket var tur, för när vi öppnade var det lång kö in i boxen och sedan blev det kö till provrum och sedan till kassa. Här var logistiken viktig men jag tycker vi löste det fint. Alla verkade nöjda. Efter tre timmar lättade det största trycket på kunder och det lugnade ner sig lite. Inför morgondagen har vi fyllt på en del så det finns fortfarande godbitar kvar ifall ni vill fynda och har vägarna förbi Varberg. Vi har öppet till 17.00 på fredagen och på lördagen har vi öppet vår ordinarie butik igen.
Varmt välkomna!

Nu ska jag hoppa in i bastun och sedan krypa ner i sängen tidigt med en spännande serie.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “ARKIVET

 1. Ni löste det alldeles utmärkt med logistiken trots galet mycket folk vid öppningen när jag var där! Snyggt jobbat Kristin och Sofie, fint bemötande och hjälpsamma mot kunder till höger och vänster, upp och ner, heja er!

 2. Låter som ett smart provrumsbygge. Skulle du få till en bild är jag nyfiken, klurar på en lösning för att prova kläder när jag ordnar gårdsloppis på logen och det där kunde ju vara något att ta efter 🙂
  Och roligt med mycket folk när ni fixar, tänker jag.
  Passar också på att säga tack för din blogg, gillar din blandning skarpt! Hoppas du får en fin sensommar!

  1. Jeg skulle også veldig gjerne sett det prøverommet!
   Og enig med Karolina; takk for en herlig blogg, og fortsatt god sommer <3