banankaka_Kristin_Lagerqvist

Idag blev jag påmind av bästa Hanna Stefansson om vad jag ska göra med några stackars bananer jag glömt i kylskåpet? Hon hade bakat det mycket goda bananbrödet som Sofia Wood brukar svänga ihop och jag var inte sen med att sno ihop en alldeles egen efter min dagliga tur bland favoritbloggarna.

Älskar förresten årssummeringen Hanna bjuder på idag. Vilket fantastiskt år på så många sätt!
Tycker så mycket om denna människa som sprudlar av energi och så bjussigt låter oss läsare ta del av hennes inspirerande äventyr. Hanna är förresten nominerad till Årets Influencer på Elle -galan 2017.  Så in och rösta på denna toppenfina tjej med en gång!

banankaka_Kristin_Lagerqvist-2

Tada! Så himla fint bananbröd!

banankaka_Kristin_Lagerqvist-3

Jag åt mitt med jordnötssmör precis som Sofia rekommenderar. Gott!

Receptet till bananbrödet finner du här hos Sofia Wood.