Redan fredag! Den här veckan har gått i ett rasande tempo. Jag har varvat mycket jobb med andra härligheter och veckans peak var då Anna Linton och jag uppfyllde drömmen om att rida isländshästar på stranden i Olofsbo. Underbart!

Men veckan började i Jönköping där jag var bokad av nätverket Jane. En riktigt lyckad och mysig kväll med runt 60 kvinnor. Så glad över alla fina möten och de människor jag träffar i mitt arbete – en förmån jag är väldigt tacksam för.

Dagen efter hade jag bestämt med Katrin Båth att mötas upp i hennes vackra ateljé i Jönköping. Hon hade dukat upp med goda bullar och kaffe men det tog nästan en timme för oss att slå oss ner för vi babblade på som tusan och ramlade in i djupa samtal om både det ena och andra.

Den här tjejen har verkligen koll på hur man skapar Wow! Hennes verksamhet är fylld av events, vackra saker, närverksträffar, utbildningar, middagar och massa mer. Vi kommer absolut få ihop något bra under våren – var så säker!

Katrin delar kreativt tänkande, kreativt ledarskap & hur man bygger sitt eget varumärke på ett väldigt generöst sätt så ta rygg på henne vetja.

Jag sprang runt med kameran innan jag skull åka och helt plötsligt insåg jag att vårt badrumsskåp fanns mitt framför ögonen på mig. Så jag köpte det!

Här är Katrin i full färd med att tömma det från finheter så jag kunde packa in det i bilen.

Vi fikade i ärvda koppar och var rörande överens om att “finporslinet” absolut ska användas till vardags.

Jag köpte också med mig tre gamla snäckskal, salt att riva över maten och en kamerarem i läder.

Blev verkligen inspirerad av Katrin och tycker verkligen om hennes koncept.

Har du möjlighet att besöka henne under hennes öppettider så är det en varm rekommendation.

Köket jag håller på att skapa för min nya verksamhet är något helt annat men jag blev ändå verkligen inspierad av detta. Så vackert!

Blev också inspirerad av alla torkade blommor utspritt över hela lokalen. Sådana här äggkoppar samlar ju jag också på. så fina!

Fick en lyckokaka till kaffet.

Och så kastade jag drömmande blickar på det här skåpet…

Vilken plats hon skapat. Så fint på alla sätt och vis – men finast var samtalen och erfarneheterna vi delade.

 

 

Kommentarer till “Besök i Jönköping

  1. Vilken otroligt fin väska som ligger på sängen! Verkar vara stor ? Är det tyg? Berätta gärna mer!

  2. Ja Katrin är fantastisk, så himla fint och mysigt hos henne i Ateljén. Det ska bli spännande att ta del av ditt nya projekt. Ha det så gott!

  3. Världens bästa Katrin! Så tacksam över livets kretslopp.
    Träffade Katrin på en workshop hos er som ledde till en workshop hos henne som i sin tur ledde till att jag själv håller i workshops…livet i sin allra finaste form.
    Så tack för företagande, systerskap och människor som ger mer än de tar!

  4. Tack för din personliga, lärorika och engagerande presentation hos oss i Jane:are Jönköping! Det var så roligt att få träffa dig och lyssna på din historia och dina erfarenheter.
    Lycka till med ditt nya projekt! Ser fram emot att få ta del av det framöver. /Sofia

Kommentarer stängda