Här kommer ett mitt i veckan hej! Jag står och kollar tekniken till kvällens event där jag ska föreläsa på Jane i Jönköping. Check på allt så nu ska jag bara kissa och dricka lite vatten innan gästerna börjar anlända.

Jag kommer prata mycket om social hållbarhet med fokus på relationer och så kommer jag givetvis dela med mig av hur jag jobbar med mina digitala kanaler. I år är jag inne på tolfte året med bloggen!

Jag har en redan satt presentation men  jag går alltid in och pillar och ändrar för att anpassa det för tillfället och för att uppdatera så att allt känns aktuellt och relevant. Ikväll kommer jag för första gången berätta om min nya verksamhet och det känns himla pirrigt såklart.

Denna vecka jobbar jag med den grafiska profilen och det som kändes helt rätt igår börjar jag helt plötsligt tvivla på idag – bra! Det gör att jag måste motivera mina beslut och väga för och emot. Nä, nu börjar gäster droppa in.

Måste kila, hej!!

Kommentarer till “snabbt hej från mig – & en liten nyhet

  1. Spännande! Blir så nyfiken!

    Jag har en fråga som du kanske kan svara på hur ni har gjort – hur pratar man med sina barn om jobbiga/hemska saker man varit med? Utgår från att ni gjort det då du skriver öppet om det på bloggen. Hur börjar man ens? Vilken ålder? Vilka ord?? Tror ju på att prata om allt, även svåra saker men vill samtidigt inte göra mina barn ledsna/rädda osv.. Tacksam för tips!

  2. Tack för en fin kväll och att vi fick ta del av din härliga energi och inspiration. Du verkar supermysig och jordnära, det uppskattar jag.

Kommentarer stängda