18.01.22 – kl 06.00.
Jag hade satt klockan på tidig ringning och min stora son snoozade vidare..
En smoggig tuk-tukfärd tog mig till min vänner i fiskehamnen. Lite glada morgonkramar och sömn som gnuggades ur ögonen och sedan ut i vattnet.

Vi paddlade tio minuter ut förbi ett rev och fann den bästa sortens longboard-vågor. Mjuka, fina och långa.
Havet. så helande för alla sinnen. Det räcker att jag är där i och paddlar, dyker ner under en mjuk augustikväll vid bryggan eller bara sänker kroppen under ytan en kall vinterdag för att finna lugnet.

Idag befinner jag mig inte bland de här turkosa vågorna utan jag har precis kommit hem från bastubad i stadens Kallbadhus. Fyra dopp i kallt vintervatten och sedan en lermask på ansiktet. Känner mig som ny.

Jag fann dessa bilder då jag letade efter andra i min bildbank. Blev nostalgisk och varm i kroppen så jag passar på att dela dem med er också.

Mina vänner Linn och Petter driver Ceylon Sliders och Sunshinestories på Sri Lanka och de jobbar alltid nära bra fotografer. Just denna morgon var en av dem med oss ut i vattnet och fångade oss på bild. Vilket fint minne.

Jag saknar verkligen Linn och Petter och ön de bor på.

I väntan.

   

Hoppas ni har en fin helg.

Kommentarer till “Nostalgisk tillbakablick

 1. Så härliga bilder!Tack för en blogg som jag verkligen gillar att följa;innehållet,språket,tankarna💜

  Och en sak till-baddräkten du har på dej är lovely!Vart kommer den ifrån?
  Fin fredag/Sofia

 2. Hej❣️Jag har saknat dig! Efter en längre tid utan att ha vidare bra ordning på mig Själv har jag äntligen en ny telefon och tillgång till dig. Det blev en nostalgisk återblick genast. Dessa bilder med din berättelse var det allra första inlägget jag läste när hamnade på din blogg. Jag fastnade direkt för dig- en kvinna som på alla möjliga och omöjliga sätt delar med sig av sitt allra innersta, i tankar, ord och gärningar. Du är en stark djärv kvinna som inspirerar till att våga leva fullt ut, ett liv där inte bara allt det goda och fina har sin plats. Du vågar prata om din kamp med dina allra mörkaste vidrigaste upplevelser. Du når många av oss kvinnor men även män-direkt och indirekt, och vi vågar leva-kämpa, njuta, förverkliga drömmar om gröna fingrar, starta eget, prata öppet om egen psykisk ohälsa och därmed stötta, tapetsera, doppa tån i kallt vatten… ja, våga leva till fullo, se framåt, utvecklas till bättre människor. Jag jobbar på det.
  En höjdpunkt var att hälsa på i din butik förra sommaren. Du hjälpte mig hitta finaste kjolen med T-shirt som jag stolt bär. ser fram emot nästa besök.
  Oj, det blev längre än tänkt-sammanfattningsvis- Tack För Att Du Finns 🥰🤗

 3. Två av mina favvisar på resa💛Tänk vad härligt ni hade det 💦 🥑🥭🥥🧉🧘‍♀️🏄‍♀️🏊‍♀️.

Kommentarer stängda