Idag jobbar jag här – i butiken i Varberg. Det har varit ett sant nöje att under tre års tid bygga upp detta livsstilskoncept till vad det är idag.
Det roligaste med KLco är att vi ständigt utvecklas och finner nya vägar att ta oss framåt men ändå behåller kärnan i vad vi är.

I år har vi anställt mer personal för högsäsong och kommer utöka öppettiderna ännu mer. Vi kommer också styla om butik samt entré för att våra kunder ska få nya upplevelser hos oss samt bygga upp med vårt sortiment för trädgården. I dagarna tror jag vi tar emot Hanna Wendelbos Dahliaknölar från Larsviken förresten.

Vi har en mängd nyheter i butiken redan nu. Böcker, inredningsdetaljer, god choklad, oljor och annat fint. Sortimentet har aldrig varit finare om du frågar mig.

Inom kort lanserar vi fyra olika teblandningar och i april börjar vi lanserar ss23 om allt går enligt plan.

Det har varit tre spännande och fantastiska år och jag är både tacksam och stolt. Det är många som vill besöka oss i Varberg och varumärket växer ju fler som besöker oss, bär våra kläder och berättar om oss för andra. Tusen tack till er – ni är våra viktiga ambassadörer och vi är er evigt tacksamma. Plaggen dyker upp på tv, i tidningar, på bokomslag och mycket mer – ingen är gladare än vi.

Just nu ligger vi i daglig dialig med vår leverantör då hela produktionen har gått till produktion och det är viktigt att allt blir som det ska. Är så otroligt spänd över att få hem alla plagg och skapa kampanjbilderna. Jag funderar på att fota i Varberg denna vår och plocka in en tredje modell. Vi får se hur det blir.
Fortsättning följer….

Kom gärna och besök oss i Varberg under onsdagar och lördagar denna vår. Vi har fått det jättefint! När ni ändå är i Varberg så kan ni ta en tur till havet och gå längs strandpromenaden med start vid Kallbadhuset, äta en pizza hos Bar Glou Glou och handla vackra blommor på torget.
Passa samtidigt på att besöka Sonjas Veranda i Tvååker. Kanske ett kalldopp i havet?
Våren är fantastisk i Varberg.