Godmorgon – det är söndag morgon och jag tänkte bjuda på två inlägg denna dag. Vi börjar med detta som kommer redan vid 06 och som jag förberett dagen innan.
Denna helg åker min man Vasaloppet så vi kommer sitta bänkade vid tvn klockan åtta för att få se en glimt av denna atlet i startfållan. Vi har laddat ner alla appar och knappat in startnummer och allt så vi kommer ha stenkoll. Pirrigt minst sagt!
Jag ägnar helgen åt barn, vila och jobb. Jag hade gärna velat addera träning men jag känner mig inte riktigt frisk i kroppen – suck, det är något som inte stämmer, blir sjuk hela tiden.

Jag har plockat fram blåritningarna på huset och bläddrat bland brev och ark med planlösningar. Har inte tänkt på hur de hade bageriet då det begav sig i källaren – har bara noterat att det finns en bakugn i tvättstugan och haft informationen men på ritningarna visas det vart förbutik, bageri och förråd är. Så spännande! Det framgår också att huset haft spisar som plockats bort … Så deppigt! Hade gärna haft kakelugnar kvar.

Denna söndag ska jag plantera om pelargonerna, ta sticklingar och ge ny jord. Lite näring får det bli också.

Ni som har GP – har ni sett mig denna helg? Jag är med på två uppslag i bilagan och pratar om inredning.

Alltid, spännande och lite läskigt när en annan fotograf ska porträttera mig och mitt hem. Men det blev riktigt fint tycker jag.

En annan kul grej – Igår fick vår podd rekord i lyssningar på en dag – det är riktigt roligt!

Tänk att den ökar och går upp i lyssningar varje vecka – det är ett bra betyg, folk verkar uppskatta det vi delar och sprider podden vidare till vänner och bekanta tänker jag.  Vi spelar in nästa avsnitt på måndag och då öppnar vi upp för frågor. Så nu behöver jag er hjälp – vad undrar ni och vad vill ni att vi besvarar i podden kommande vecka? Skriv gärna en rad eller två bland kommentarerna.

Dagens andra blogginlägg dyker upp under kvällskvisten – kanske jag berättar hur det gick för Jonas på Vasaloppet. Hjälp mig och håll tummarna för honom är ni snälla. Kram K

 

 

Kommentarer till “Vasaloppet, podcast och GP

  1. Jag älskar eran pod och tycker att ni är så både behagliga och intressanta att lyssna på!

    Jag är nyfiken på ekonomin i era företag. Hur lång tid tog det innan det bar sig?
    Har ni delar av verksamheten som ger mer pengar och som kanske inte är lika roligt, och delar som ni gör mest för att det ger energi men som kanske inte genererar pengar? Har ni testat på nån del av verksamheten som ni sedan aktivt valt bort för att det inte var ekonomiskt hållbart? Eller är ni såna genier att allt ni ger er på flyger? Skulle inte förvåna mig. 😊❤️

    Ha en fin söndag!

    1. Tack för att ni tog upp mitt inlägg i podden! 🤗 Jag känner igen mig i förmågan att glömma bort det man gjort och slutat med. Det är liksom bara fokus på att gå vidare och testa nästa idé. Härligt att höra !

  2. Hur har du fått fatt i blåritningar, finns det arkiverat ngnstans så man kan begära ut? Hade väldigt gärna velat se våra…

Kommentarer stängda