Mycket fåglar runt mig nu. Jag rotade fram ett tjusigt rea-fynd i garderoben som jag knappt burit innan.

Men hur härligt?! Man blir ju jätteglad av sådana här brallor och det verkar som alla andra runt om också blir det.

Det är något med svalor alltså. Svalan är en symbol för frihet, kärlek, framgång och skyhöga höjder. Jag har ju en enormt stark önskan att vara fri så mina fåglar passar mig fint. Jag har en på handleden också.

Måndagslunch när jag inte orkar ta mig för något annat. Visst är apelsinerna goda nu?

En annan sak. I lördags, mellan träning och bastubad, så slank jag in på Glashyttan i hamnen. Där är alltid så himla fint så jag måste verkligen återkomma med kameran en dag. Jag blev helt förälskad i de handblåsta glasen med mönster som påminner om vågor och i den fantastiska karaffen. De fick följa med hem. Älskar den här sortens unika hantverk och ska nu börja önska mig dessa glas så jag får ihop till en liten fin samling.

Sedan tog jag en sväng förbi fruktpojkarna också. Vattenmelon, blodapelsin och granatäpple går alltid hem hos killarna.