Det är inte helt oklokt att blanda ihop en våffelsmet och ställa in i kylen innan du borstar tänderna och lägger huvudet på kudden. Nygräddade våfflor är simpelt att göra och poppis i familjen. Även vardag innan det är dags för skola eller dagis.
Det blir ofta en slätt över som du kan använda till mellis eller lunch…

Idag jobbar jag mest hemma men hann med en tur bort till lokalerna där vi ska #Kustfolk2017 i helgen.

Jennie och Lisa har smyckat med vårfint.

Undrar just om det hinner slå ut några gröna blad innan helgen…

Möt upp oss här för en kreativ marknad på lördag eller söndag mellan 11 och 16. Adressen är Brukstorget, Birger Svensson väg i Varberg. Igår blev det också klart att Marcus på Gooseberrylay  kommer vara en av utställarna. Här kan du läsa mer om vilka som ställer ut.

Efter besöket på Brukstorget åkte jag hem och jobbade vid datorn igen. Men först – en våffla med creme fraiche och löjrom.

Och sedan en våffla med blåbär och creme fraiche med vanilj. Den tog jag dock med mig in på kontoret och jobbade vidare med den leverans jag jobbar på.
Bor du i Italien eller är där på besök kan du förresten komma över ett ett exemplar av Casa Facile med vårt hem på omslaget. En hel del opublicerade bilder fann jag dessutom där i. Men jag behöver nog hjälp med översättningen om jag ska klura ut vad texten lyder…