Idag hämtade jag ut mina glasögon. Gjorde ett jobb på Instagram med Synsam och då visade det sig på synundersökningen att jag var översynt. Behövde slipade glas i mina bågar. Håller på att vänja mig, det mest positiva är ju dock att mina mörka ringar under ögonen inte syns lika mycket som de brukar. Hahaha…

Denna kväll jobbar jag. Vi har en workshop med Lisa Burenius hos FGL Store och jag har kokat grön ärtsoppa med ägghalvor och örtdressing.

Just nu är det sexton kreativa själar som går loss med papper, flytande tusch, penslar och saxar. Så spännande och skoj!
Är så glad att vi kan skapa den här sortens events här. Jag har smugit undan med datorn och lite choklad i köket några minuter.

Lisa alltså. Vilken stjärna hon är!
En stor kvinnlig förebild för mig. Så cool att bara ha översta knappen i jackan knäppt också…

Kommentarer till “Bland flytade tusch och soppa…

  1. Hej!Blev förtjust i din blus, var kommer den ifrån? Är det samma blommiga blus som du har på dig när du är på Scandic med Sofia på Mokkasin?

    1. Ja, jag har precis började använda slipade glas och känner mig helt snurrig i ögonen då jag tar av dem. Undrar om man ska ha dem lite då och då i början för att vänja sig…

    1. Vi köpte dem i en liten butik i Jaipur. Det var familjen som ägde den som hade målat 🙂 Jättefint hantverk.

Kommentarer stängda