De senaste veckorna har jag varvat familjeliv, jobb, träning och vänner i lagom balans. Så skönt och precis en sådan vardag som passar mig perfekt.
En dag kom Miranda och hennes killar förbi. Tänk att hon blev mamma strax innan året slog om till 2019 –  lilla Finn kom och förgyllde deras vardag.

Vilken godbit va!

Att bli förälder är sannerligen en spännande och omtumlande erfarenhet. Pang, bom, krasch, inget blir sig likt igen och livet blir helt plötsligt fyllt med en helt ny dimension. Massa kärlek och en hel del vakna nätter.
Så glad för Miranda och Jakes skull – så fina föräldrar.

Jag åkte till Lisa en dag och fotade henne. Hon är så bra för mig – mitt lyckopiller.

Där fick jag en vegetarisk gryta och blev påmind om att jag också har den här boken oläst där hemma. Ska tydligen vara sååååå bra. Just nu är jag dock uppe i serien “Killing Eve” och “Hemma igen” så jag ska plocka upp boken efter.

I’m too fucked up to give a fuck – lite så jag känner för Instagram just nu men det kan jag utveckla min tankar kring en annan dag. Detta är en del av Jennies målning. Har tillbringat mycket tid på FGL det sista och kikat in till mina grannar då och då.

Det är som en lekplats vi har ihop. Vi fixar, fikar, skrattar.., känns knappt som man jobbar ju.

Jennie hade en fin tändstickask.

Jag kom på den smarta idén med att lägga urrivna tidninsgsidor under smyckena för att exponera dem lite snyggare i butiken.

Nu har vi dock beställt ett vitrinskåp … Men där kanske vi placerar de oljor och tvålar vi ska lansera i dagarna istället. Så spännande!

Världens bästa arbetsplats faktiskt. Så skönt att få sprida ut sig och vara kreativ tycker Jennie som håller på med minst tio projekt samtidigt med full kontroll och ett beundransvärt lugn.

Lisa säger att hon bara vill lyssna på podd och kika på Netflix. Tur hon fann en soffa och ligga i. En IRE-soffa för 800 pix hos grannen Röda Korset. Vi googlade och en ny likadan kostar visst typ 22 000kr…

Jag fyndade också i veckan. Det gäller att få tag på stylish konton på Instagram – där de säljer kläder i andra hand. Jag kom över både en Lee skjorta och en dröm-kappa i veckam och passade så på att sälja fyra plagg ur min egen garderob.

Årets första semla slank också ner. Den var svingod och kom från Verket.
Ha en bra vecka nu. Det ska jag ha.

Så pepp!
Idag ska jag äta sushi, kika på film och bada med killarna.
Imorgon ska jag springa långt, måla och styra upp jobb under februari.
Under torsdagen ska jag  jobba med Miranda och så har jag hyrt Kallis på kvällen till mig och mina tjejer.
På fredag fyller jag år och sedan följer en festlig helg.

Kommentarer till “Bland vänner

  1. Härligt inlägg och massa skoj som händer eller har hänt, för jag ligger lite efter med läsningen.
    Supersnygg skjorta du fyndade!
    Hoppas du hade en härlig födelsedag. Kram

  2. hej, vill du tipsa om konton som följer drömplagg
    Funderar mycket på var alla snygga grejer tar vägen när folks tröttnar

  3. Åh vad fint att bara få ta del av lite vardagsglimtar från den senaste tiden. Låter som du har en superskön vecka framför dig. Hoppas du får kalasa hela helgen – det är du värd! 🙂

Kommentarer stängda