Barnen har gått hem med vänner efter skolan och jag sitter kvar på jobbet och nöter med en text som ska vara klar till imorgon. Det handlar om ett ämne som ligger mig riktigt nära hjärtat så detta känns viktigt att få till på ett bra sätt.

Miranda och jag har jobbat med FGL hela dagen och vi började med ett möte tillsammans med tre kvinnliga hjältar. Nya insikter och mängder idéer väcktes och nu sitter jag och försöker koka ner detta i textform.

Jag hoppar lite mellan arbetsuppgifterna för att inte hjärnan ska tröttna – redigerar bilder och lägger in nya produkter på sidan samt bloggar.

Det är en dag med mössa och stickad tröja.

På vägen till jobbet hämtade jag ut ett par nya glajjor som jag känner mig tjusig i. Gör ett samarbete med Synsam just nu på Instagram nämligen. Lite lik Igor i dessa.

Denna vecka lanseras alltså vår t-shirt kollektion och jag är så pepp på detta. Speciellt eftersom den sprids med viktigt budskap.

Innan skymning. Rester från lunchen lite mer jobb.
Fast nu tror jag att jag får dra mig hemåt till hunden …

Både Elsa Billgren och Underbara Clara har delat riktigt bra och viktiga inlägg om ämnet bloggare idag.  Klicka på länkarna och ta del av dessa. Fin kväll till dig.

Kommentarer till “Blev kvar på jobbet…

  1. Pepp på t-shirtarna! Känner verkligen igen mig i ”srbetsmetoden” göra lite här o lite där för att hjärnan inte skall bli uttråkad 😂. Har alltid varit sådan och har liksom lärt mig att acceptera att 1.) vissa människor tycker att det är jätteskumt när jag gör 10 saker samtidigt istället för att fokusera på en (men jag vet att dom är impade över att det går och att det ofta går rasande fort).
    2.) inte alla människor i ens team/familj/vänner älskar eller ens kan konsten att multitaska och får därmed stora problem med att hänga med när ens synapser kopplar om på högvarv 😂

Kommentarer stängda