Hej. Tänkte först posta ett inlägg om hur det är att jobba som bloggare och om hur branschen utvecklat sig under mina tio år med Krickelin, men innehållet blev så tungt och jag snöade verkligen in mig på grejer och blev långrandig ..hahaha.. och nu vill jag nog mest sova på saken.
Postar en fin bild på Miranda och mig från Joshua Tree istället och tipsar om Miranda Rebeccas alldeles förträffliga blogg och våra gemensamma stories på FGL.
Snart blir det Youtube-kanal också…

Ses imorgon. Får se om jag fått ihop något vettigt innehåll om ämnet “bloggare” att dela med mig av tills dess.

En sak till förresten. Helt galet att jag har så många kloka människor som följer mig. Blir alldeles varm i magen av alla värdefulla tips i kommentarsfältet på gårdagens inlägg. Har du några minuter så gå igenom dessa kloka rader. kram

Kommentarer till “Snöat in mig i ämnet bloggare

 1. Jag kan inte alls svenska, men översättaren hjälper
  Jag älskar din blogg, du har ljus i dig
  jto vad skriver du och fascinerar och inspirerar hälsningar från Polen från Lodz

 2. Det stod mycket matnyttigt under gårdagens blogg inlägg. Tänk att det är många som tampas med lika frågor. Hur är det möjligt och vad är det som har gjort att det är så?
  Det är en bra fråga och mycket bra skrivet av dig, då det verkligen är en fara att inte känna sig bra nog. Men hur kommer det sig att det är så? Är det pga av sociala medel? Att vi har en större inblick i vad andra gör? Människor som vi aldrig har mött men som vi jämför oss med? Tävlan om det finaste sakerna? Viljan att inte göra fel. Viljan att inte får vara med gemenskapen.
  För mig är det en ynnest att få följa din blogg, där jag möts av din kreativitet som jag saknar men önskar jag hade. För mig är bloggar en drömvärld där jag får kika in och skapa mig små drömmar. Där jag får se vackra ting som jag gillar och uppskattar. Bläddra bland fina alster och bilder och få ideer … Tack för en fin blogg! Tack för bra tips! Tack.
  (vad vill jag säga med detta det vet jag inte bara ord som måste komma ut och bli till. Mina funderingar och tankar.)/Mia

Kommentarer stängda