då vi besökte Vagabond och L:A Bruket

Vilken tur jag har som har ett jobb som gör det möjligt att besöka intressanta företag. Förra veckan var vi på Vagabonds huvudkonor beläget här i Varberg. Tänk, vilket hantverk det ligger bakom ett par skor. 

Att samla så många kreativa människor under ett och samma tak tycker jag är både spännande och inspirerande. 

Här får vi kika på vårens trender. Jag blev särskilt förtjust i ett par blå loafers. Inte så överraskande av mig va?

Tusen tack till gänget på Vagabond som tog emot oss. Kika in på deras blogg eller följ dem på Instagram @vagabondshoes. Jag missade precis tävlingen de hade om en en resa till Paris, just nu tror jag att man kan tävla om en trip till Varberg och besöka huvudkontoret.

Efter besöket hos Vagabond så cyklade vi till L:A Bruket och där sniffade vi oss alldeles berusade av den underbara doften som deras lokaler ryms utav.

Ett helt nytt showrum som vi fick äran att inviga. Sjukt coola lampor och en lika cool Mats som berättade L:A Brukets historia, från idé, till produktion och fram till idag. Vilken vacker framgångssaga. Och väldigt värt, finare och mer äkta människor är svårt att finna.

I tvålfabriken stod tjejerna och jobbade.

L:A Bruket kommer ha öppet sitt showroom och bedriva butik vissa tider i veckan inom kort. Jag ska då genast ta mig dit och köpa ansiktskrämen med morot och bergamott i som också kommer lanseras snart.

En liten scrub för torra händer i höst bör alla ha, om du frågar mig.

Tack till er, Monica och Mats! Ni är verkligen inspirerande och fina.