fredag och redo

Denna veckan. Det var då alla röda löv föll mot blöt gata och lämnade de bruna sorgsna kvar.

Små talgoxar hoppar runt på de kala grenarna utanför mitt fönster och jag sveper tekopp efter tekopp. På övervåningen, där jag sitter, här spelas Oskar Linnros på hög volym och ljuset flödar nu fritt sedan det nya golvet lades in. När min käraste vän såg det så sa hon rätt bestämt:

"Nu målar du inte!"

Häromdagen var jag hemma hos en annan fining och plockade på mig en drös med  fina krukor, halsband och marockanska lyktor. En vacker gammal stol kom med också men den har jag inte burit upp från garaget än. Grejerna hade hon fått med sig från Gotland där de stått i en gammal lada i jättemånga år. Och jag tror jag vet precis i vems lada det var… 😉

Jag ska på Varbergsgalan ikväll och jag väljer mellan denna och den lilla svarta…

Klänningen tillhör DoreDoris och jag har älskat den i flera år.

Monokel, Rythm, Lite Kalabalik och Rip Curl

 

Och direkt efter galan så drar jag till flygplatsen och sätter mig på flyget till Bangkok. 

Så nu måste jag snabba mig att jobba och packa. Vi väntar gäster på mingel innan galan så jag får nog plocka upp allt lego från golvet också…

Vet inte alls om jag hinner eller kan blogga från min resa. Kanske, vi får se. Finns i alla fall på Instagram som Krickelin.

Ha det fint så länge.och förresten. jag ska åka med den gladaste tjejen. Följ också henna om ni vill vara med på resan lite grann.

MirandaRebecca. love is all you need. and a cat. also a cool boyfriend. always drink heaps of water so you can make good decisions. dance and laugh.